USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Інформаційному агентству Волинські Новини - 7 років

28 Липня 2015 00:05
Сьогодні у зв'язку з 7-річчям до першого класу збирається здібний та талановитий учень, який у свої 7 років став одним із найпопулярніших не лише у своєму місті, а й області... Чули про нього, кажуть, і далеко за межами нашого краю.

Вперше він "заговорив" ще 22 травня 2008 року, однак сповна відчути його змогли, власне, 28 липня 2008 року.

Так, саме так - для читача тоді народилися Волинські Новини, як перше інформаційне онлайн-видання області. Опісля воно стало першим інформаційним агентством, але то вже у більш дорослому віці - і про то буде зовсім інша історія...

Сьогодні їм - 7 років. І сьогодні видання отримує повне право іти вчитися та отримувати нові знання! Та хіба добрий той учень, який до школи не вміє читати та писати - ні! Мами та тати, старші брати та сестри навчили здібну дитину всьому, чого знали - ба, більше - писати учень навчився ще й як!

Окрім того, своїм обов'язком він відчув розповідати про все, що знає іншим.. Ну, добре - нехай, не про все (тут він хитро усміхається і звужує великі та допитливі очі), але більшість інформації, яку він здатен отримати, відчути та зрозуміти, новоспечений школярик хоче доносити всім, кому можна - всім, хто хоче її отримати!

7 років - то не є багато і якщо вам, шановні читачі, здається, що ще так багато не вміє іменинник, то ви цілком маєте рацію! Нам ще вчитися і вчитися! Але це неабияк радує - можливість чомусь навчитися, потреба і знову ж таки змога цим ділитися.

І, очевидно, перший клас стане вікном до нової цікавої інформації, порталом до нових неохоплених читачів, укріплюючою ланкою з тими користувачами, які з нами вже давно!

Волинські Новини щиро дякують усім, хто за ці роки вклав хоч краплю своїх сил, свого натхнення, свого бачення у розвиток нашої спільної справи! І надзвичайно велика подяка за те неймовірне відчуття, коли закінчуючи навчально-робочий день, ми повертаємося до своїх домівок із відчуттям, що зробили щось хороше та недаремне.

Щасливий іменинник обіцяє тішити, радувати та не минати увагою кожного з вас!

Ваше Перше Інформаційне агентство Волинські Новини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Hatahama77 Показати IP 28 Липня 2015 00:53
Вітаю, народ! Най усьо вдається :)
Сергій Показати IP 28 Липня 2015 01:01
З днем народження.
Анонім Показати IP 28 Липня 2015 01:24
журналюг, вивчених за сало, повиганяйте. І буде подарунок.
Штефан, Луцьк Показати IP 28 Липня 2015 09:39
Вітаю! Бажаю всім щастя в особистому житті! Воно не у "баблі", повірте. І менше писати про всіляких там, "червонозоряних героїв", що нібито визволяли Волинь" від якихось окупантів самі ними бувши. Добра, патріотизму і розуміння проблем простих волинян!
ну як сказати Показати IP 28 Липня 2015 09:41
ці картинки в стилі love is - це якраз не про вас. у вас з точністю до навпаки.100%. тому будьте тру. в
Луцький перехожий Показати IP 28 Липня 2015 11:46
няшні новини, тму заставки в тему. Відображають на 100% роботу
Макс Показати IP 28 Липня 2015 14:32
Великих рейтингів і гарних новин. Миру і спокою в країні, щоб рубрика "НП" стала неактуальною)) Зі святом!
ВН до Макс Показати IP 28 Липня 2015 14:51
дякуємо..!;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus