USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Джазмени колядуватимуть на Різдво

6 Січня 2011 16:07
На третій день Різдва, 9 січня, музиканти з Польщі та України виконають польські, українські та англійські колядки в джазових обробках.

Концерти пройдуть в Українській Греко-католицькій церкві Різдва Пресвятої Богородиці в Луцьку, що знаходиться на вулиці Львівській, 1а о 12.30 та о 19:00 в Костелі Святого Петра і Павла.

Як розповіла виконавчий директор Луцького Джаз-клубу Олена Хаджиоглова, що разом з Генеральним консульством республіки Польща в Луцьку є організаторами дійства, під час концерту відбудеться презентація альбому «Щедрий вечір» львівського колективу «Schockolad».

Бенд представлятимуть вокалістки Іванка Червінська та Дана Винницька, піаністка Анастасія Литвинюк, басист Андрій Кохан, саксофоніст Михайло Балог та барабарщик Ігор Гнидин.

Окрім цього, присутні почують новий альбом «Cradle Songs» (Колискові пісні) польських та українських музикантів. Зокрема, вокалісток Кароліни Беімцікік та Дани Винницької, гітариста Конрада Зельмера та контрабасиста Міхала Яроса.

Вхід на концерти буде безкоштовним, тому послухати різдвяний джаз зможуть усі бажаючі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus