USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Емінем – найуспішніший музикант десятиліття

26 Грудня 2009 09:43
Американський журнал Billboard склав рейтинг найуспішніших музикантів 2000-х років. Перше місце посів репер Емінем.
Рейтинг Billboard заснований на кількості синглів виконавців, які потрапляли до чарту журналу Hot 100. Перше місце принесло Емінем те, що за десять років співак випустив 28 синглів, які входили в гарячу сотню, - повідомляє BBC.
Друге місце посів R&B-виконавець Ашер (Usher), який частіше за інших очолював Hot 100. Сім його синглів очолювали 41 тиждень.
Третє місце в списку найбільш успішних музикантів 2000-х років дісталося реперу Неллі (Nelly). На четвертому місці опинилася американська співачка Бейонс (Beyoncé), яку раніше Billboard назвав жінкою року. Найуспішнішим гуртом в рейтингу Billboard виявився Nickelback (7-е місце).
Рейтинг композиторів очолює Тімбаланд (Timbaland) - у Hot 100 за десять років потрапило 63 пісні, над якими він працював. Рекорд за тривалістю перебування на вершині чартів залишився за синглом Мерайі Кері «We Belong Together». Він провів на 1-й сходинці 14 тижнів.

Цікаво, що співачка очолила цей рейтинг і в 90-ті роки, коли лідером чартів був «One Sweet Day», її дует з Boyz II Men, - пише OpenSpace.ru
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus