USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Фестиваль у Луцькому замку – збереження європейських традицій

29 Травня 2015 18:45
У рамках відзначення Днів Європи в Україні у Луцькому замку завершується культурно-мистецький фестиваль «Луцький замок - колиска об’єднаної Європи».

Захід розпочався сьогодні о 10 і закінчиться о 19.00.

Як повідомили організатори, місце проведення та суть заходу не випадкові, адже у стінах Луцького замку взимку 1429 року відбувся З’їзд європейських монархів, на якому керівники держав вперше підтримали тезу про спільну оборону країн Європи від агресорів.

У рамках фестивалю відбулися святкове богослужіння у храмі Іоанна Богослова та урочистий передзвін, виставка-продаж нових видань з історичної тематики, козацька звитяга, виступи фольклорних аматорських та професійних музичних колективів. Також до уваги гостей представили майстер-класи майстрів народних промислів та ремесел, виставки творчих робіт фотохудожників та багато іншого. На фестивалі можна було скуштувати страви української народної кухні. Вхідний квиток у Луцький замок: дорослий 10 гривень, дитячий - 5 гривень.

Фото – Волинського агентства розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Usa Показати IP 29 Травня 2015 19:13
Красивые у вас женщины! В черном костюме - это казак? Такой наряд в первый раз вижу.
Анонім до Usa Показати IP 29 Травня 2015 20:18
Петлюровець.
Анонім Показати IP 29 Травня 2015 22:02
"Як повідомили організатори, місце проведення та суть заходу не випадкові, адже у стінах Луцького замку взимку 1429 року відбувся З’їзд європейських монархів, на якому керівники держав вперше підтримали тезу про спільну оборону країн Європи від агресорів." Яких агресорів? Хто небудь може назвати конкретно? Чи в вже в той час Еуропа боярась Русі, точніше кажучи - на той час Московького княженства?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus