USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фільм про Волинську прокуратуру відзначили у столиці

8 Грудня 2010 10:48
Фільм волинських телевізійників «Щит на схрещених мечах» здобув лауреатство на Х Міжнародному конкурсі фільмів і телерадіопрограм із правової і правоохоронної тематики «Золотий Георгій», що відбувався у Києві.
Роботу також відзначений дипломом і призом «Георгіївська стрічка», повідомляє Волинська ОДТРК.
Автор і режисер телероботи – Марія Андрушко, редактор – Святослав Пирожко, оператор – Віктор Макаревич, асистент оператора – Микола Дмитрук, режисер монтажу – Олександр Радчук.
Фільм розповідає про непрості будні Волинської прокуратури.
Усього на розгляд журі, яке очолив народний артист України Григорій Кохан, було представлено 120 робіт не лише України, а й Польщі, Росії, Чехії, Словаччини, Боснії, Герцоговини та інших країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ха-ха Показати IP 8 Грудня 2010 11:25
"Непрості будні волинської прокуратури" - просто ридаю від того, як же їм, бідолашкам, важко. Ще трохи і вулицею Винниченка біля обласної і міської прокуратур не можна буде пройти - там вже суцільна автостоянка.
Добрий Гагатек Показати IP 8 Грудня 2010 11:33
Сльози мішают пєсадь... (особливо розчулило згадування в публікації авторів фундаментального творіння - редактор – Святослав Пирожко! - "борозни не псує")
Знаток Показати IP 8 Грудня 2010 16:14
Та не важливо про що фільм - йдеться про наших телевізійників, котрі все-таки МОЖУТЬ гідно представити Волинь (ту саму Росію взули)))...)!
Галина Показати IP 13 Грудня 2010 18:46
Такі ми вже є - українці. Порадіти за когось - це можуть усі нації, крім тієї, у якої перша хвороба - жаба. Душить вона в зародку усе . І все. А на машини просто не давайте хабарів. Ніде. І сусід ваш хай так зробить. І ще хтось. І ще. Може, почнемо не давати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus