USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«ФлайzZzа» відзняла новий кліп у Гаразджі. ВІДЕО

27 Жовтня 2010 16:34
Творчий доробок луцького гурту «ФлайzZzа» поповнився новою відеороботою – днями на українських музичних каналах в ротації з’явився кліп на пісню «Автобус».

Пісню взяли з останнього – другого – альбому «Засмага на серце», хоча до кінця року гурт планує видати свою третю платівку «Глобальне потепління» і ще одну відеороботу на пісню з третього альбому «Мати казали».

«Цей чотириколісний друг регулярно нам допомагає у мандрах на концерти та й просто по життю. Про це власне і пісня», – каже один з лідерів «ФлайzZzи» Тіма (Андрій Тимчук).

Як розповів Тіма, робота над кліпом розпочалась ще в липні. Для зйомок обрали село Гаразджа під Луцьком. Зйомки тривали цілий день під палючим сонцем, розпочавшись рано-вранці і закінчившись під вечір.

Ідею відзняти кліп саме на цю композицію «ФлайzZzі» запропонували молоді режисери Дмитро Федорчук і Тарас Перетятко, які родом з Рівного, але останнім часом мешкають у столиці.

«І ми вирішили з ними поекспериментувати та черговий раз допомогти починаючим кліпмейкерам», – розповів Тіма.

За задумом режисерів, у першій частині кліпу музиканти співають й танцюють у старому автобусі – «ЛАЗі» 1958 року випуску, який віднайшли в обласній філармонії. Аби створити атмосферу веселощів, машину трохи розмалювали та прикрасили.

А вже у другій половині відеороботи учасники гурту дають концерт посеред пшеничного поля, де тішать різними викрутасами. Місцеві жителі, каже вокаліст «ФлайzZzи», періодично навідувались до музикантів, аби роздивитись, що саме відбувається в них на полях.

«Найцікавішим було на другий день після спекотних зйомок зривати разом із фарбою та «аяяяй!» наші наліпки, які прикрашали автобус. Але, як процес, так і результат, нам дуже сподобались: режисерам вдалось дуже натурально відтворити те, чим ми дихаємо», – поділився лідер гурту.

Крім того, Тіма повідомив, що кліп на «Автобус» завдяки лейблу «Comp Music EMI», з яким гурт співпрацює декілька років, вже потрапив у ротацію майже усіх українських музичних каналів. Серед них: «Ентер», «Тет», «ОТВ», «Мюзік бокс», «Біз ТВ», «Гамма ТВ». А завдяки розсилкам «ФДР» та «На всі 100» дістанеться і до усіх регіональних телеканалів.

Однак музичному телеканалу «М1», каже Тіма, кліп не підійшов «за форматом». Паралельно тривають переговори із «МTV.ua».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 45
мапи Показати IP 27 Жовтня 2010 16:51
Шо за фігня?
Гоблин Показати IP 27 Жовтня 2010 16:51
Дворовая группа
Дарина Показати IP 27 Жовтня 2010 16:58
Не велика їхня фанатка, але вони все таки позитивні! Більше б таких груп! Я б хотіла побачити обличчя тих селян, які дивуватись шо то в них таке робицця)))) Кліп дуже кльовий! Маладци!
05892 Показати IP 27 Жовтня 2010 17:05
Ого! Хвалю тих хто знімав! Певно не дуже дорого обійшовся кліп, бо нічого дуже наварочено нема, але так все красивенько зробили!
Антон Показати IP 27 Жовтня 2010 17:11
гоблин а ти фекалия бомжа.
Mirna Показати IP 27 Жовтня 2010 17:41
а мені прикольно, як вони на чомусь там крутяться в другій половині кліпу :)
Viktor 69 Показати IP 27 Жовтня 2010 17:45
«ФлайzZzа» з Луцька ми всі це чудово знаємо, але це не причина вихваляти їх за будь-який продукт... Ось цей кліп взагалі ніякий. Я розумію, що він малобюджетний, але як кажуть не гроші породжують талант, а талант породжує гроші... Схоже, «ФлайzZzа» вичерпує свій творчий потенціал... Бо ж і пісня, якщо відверто не очень... Ну а режисерам Дмитрові Федорчуку і Тарасу Перетяткові із Рівного, теж мені столиця української кіноіндустрії, варто задуматися над тим аби підшукати собі нову роботу, адже більш бюджетні роботи їм наврядчи світять... Ну хіба що свадьби?! А що теж не поганий заробіток... Ну впрочем я вже забалтався, короче вибачте друзі, але кліп ГАВ...О!!!
Mirna Показати IP 27 Жовтня 2010 18:02
до Viktor 69 ну, по-перше не всі це знають! вихваляти? ну ВН - не музичний сайт, де має бути музична критика, музична аналітика і так далі. а про те, що у ЛУЦЬКОГО гурту, відомого на всю країну, новий кліп - це таки новина! особливо, якщо вона свіжа! я слідкую за вашими коментарями, і враження складається негативне - суцільний бруд, обсирання, критика. гидко!
Mirna Показати IP 27 Жовтня 2010 18:03
і якщо ви це коментуєте, значить флайза привернула таки вашу увагу! значить вам це цікаво! :)))))
Viktor 69 Показати IP 27 Жовтня 2010 18:19
Так я і не приховую що я негативний персонаж... І не звинувачую ВН за те що вони розмістили кліп гурту і повідомили про це... Я просто кажу, що як відеоробота так і пісня - гав..о! Це субьективно, у них є сильніші роботи - це для прикладу пісня "Небезпечна зона" - пісня від якої я кайфанув... А ця робота лайно!!!І режисери очевидно теж, і у Флайзи видно творча криза... Спасибі!!!!
Сексопатолог до Viktor 69 Показати IP 28 Жовтня 2010 09:30
чувак, іди потрахайся, ти вже задовбав всіх своїм спермотоксікозом
Mirna Показати IP 27 Жовтня 2010 18:29
ну, то скажіть мені ще таку річ - а при чому тут батьківщина режисерів? "теж мені столиця української кіноіндустрії" що в камінь-каширському чи локачинському районах немає талановитих людей??? чого ви такі злі?? ну, давайте будемо добрішими!
Артур Пиражков до Mirna Показати IP 27 Жовтня 2010 21:32
Mirna! Мочи его! Камон!
Лев Показати IP 27 Жовтня 2010 22:04
Хлопці молодці.Реально круто. А "нулям" в музиці прохання залишайте свої коментарі при собі, не портіть атмосферу радості за гурт - бикуйте на інших сторінках )))
boXer до Лев Показати IP 28 Жовтня 2010 09:34
не один раз уже говорил что эта группа абсолютно беспонтовая.И каждый раз удивляюсь как ещё денег на клипы хватает...Наверное с передвыборного выступления отложили )))Кто-то писАл что эту группу вся Украина знает?Не согласен!Её не то что Украина,её бОльшая половина Луцка не знает!Посмотрите в Tube как раскачал Львов Баста ака НоГГано...Вот это уровень до которого этой группе (забыл название))) увы НИКОГДА не дотянуться...
мужичок Показати IP 28 Жовтня 2010 08:44
Класний кліп, атомосфера в кліпі позитивна. Не можу зрозуміти одного з коментаторів який писав що кліп "небезпечна зона" як робота кращий за цю. Дозволю собі заперечити даному коментатору, оскільки відразу видно що людина недалека, і нічого ні в музиці ні в відео не розуміє. Ну по-перше кліпу на пісню "небезпечна зона" вже багато років і знімався він судячи з цієї роботи просто з концерту, тобто немає творчого задуму режисера, все набагато примітивніше ніж в даній роботі, а також як на мене в музичному плані пісня "Автобус на три голови вище за пісню "небезпечна зона". Розвиток гурту можна прослідкувати, видно що люди працюють і розвиваються (так як це можливо в умовах нашого регіону). Останній концерт гурту в Луцьку свдчить про суттєвий прогрес, якщо порівнювати з тим що я бачив скажімо два роки тому (саме тоді чув іх передостанній раз).
Я Показати IP 28 Жовтня 2010 09:24
Да нормальний кліп. Хватить гнати.
Мучачос Показати IP 28 Жовтня 2010 09:44
Класна пісня, це моя улюблена композиція цього гурту. Кліп теж так нічо.
Роман Показати IP 28 Жовтня 2010 11:57
Не розумію цієї нездорової критики - досить цікавий і кумедний кліп...
Viktor 69 Показати IP 28 Жовтня 2010 12:15
Ну вы бабы, мужики, неужели мы такие, пардоньте, лохи?! Уверен, вы очень глупые... Вы что думаете я щас в состоянии полного облома? Музыка или стиль исполнения песен группы «ФлайzZzа» это нечто трудно поддающееся характеристикам или определению. Почему, да потому что это не модно, это не стильно, это не круто, это не клёво. Что касаеться того кто сколько понимает в музыке... Наиболее близки по стилям к музыке, которую играет на своих концертах «ФлайzZzа» - это рэгги. Согласны? Так вот в их композициях нет фиксированного бита, куплеты песен располагаются в различной тональности - а это уже не регги, это колгоз им. Ленина, где хотели повторить достижения американского кинематографа. Их музыка несёт в себе заряд дикой провинцыАльности, которая выплёскивается на ваши головы и в уши... И вы их кичите, а зачем? Это они такие патриоты Луцка, что сидят здесь... наверно, нет просто в Киеве они на хрен никому не нужны... Последний их концерт, это где была надпись "Володимир Бондар обирае «ФлайzZzу»... Да он многое показал... Вообще-то каждый человек в праве выбирать, какую музыку ему слушать. Но не стоит аматорское творчество преподносить как что-то такое большое и вкусное... Ну, не сделать с гав...а конфету, а если и кто-то сделает так все-равно гавно скушает...
Я до Viktor 69 Показати IP 28 Жовтня 2010 12:37
Хватить гнати "самый умный".
піарАС до Viktor 69 Показати IP 28 Жовтня 2010 12:54
Прикро, що Ви, пане Вікторе, називаєте всіх інших "глупимі"... В сенсі музичних вподобань, краще спробувати поглянути в дзеркало. Про стилістичну приналежність: можна пригадати і рокстеді, і ска... Ймовірно, Вам подобаються ЧІТКІ БІТИ Маріни Журавльової чи Кая Мєтова. Можливо, Вам імпонують кліпи з голими задами, але це не привід обсирати людей, які, не нав'язуючись, роблять те, що їм подобається. Але, з затятого критикана не зробиш більш-менш адекватну людину, як і (цитую Вас) з ГАВНА - КОНФЄТКУ! Будьте витриманішими і пам'ятайте - про смаки не сперечаються. Мейбі, хтось думає, що ГЛУПИЙ Ви...
boXer до Viktor 69 Показати IP 28 Жовтня 2010 17:10
полностью согласен.добавить нечего...
Мягенька Показати IP 28 Жовтня 2010 12:30
3,14 з діти може той хто може зробити краще... boXer нічого не поняла про кого ти говорив? це якийсь проект Васильціва? бо я вперше такі "мати" читаю... А Флайзу полюбляють і цінують не лише на Україні, а й за її межами... На рахунок відео... "передвиборний" концерт був 2 жовтня, а відео знімалося в липні ;) саму просту матиматику підтягни трошки, бо шось геть туго ;) Та й за концерт ніхто нікому не башляв... Бондар підтримав гурт і допоміг фінансово з організацією за що низький йому уклін. гроші на руки не отримав ніхто з присутніх на сцені. Навіть більше... кожен сам зі своєї кишені вкладав кошти аби зробити для Луцька більш-менш толковий концерт... думаю вийшло оч даже (суджу по відгуках тих хто був присутній.) Якби ти менше пі... говорив, а сів і зробив відео6 тоді б ми зацінили твою фантазію, професійність і все інше (якщо воно дійсно є ;)) а так сиди і роби свою справу. Слава Богу, що є люди які пробують щось зробити і навіть коли все не гладко йде не опускають руки а стараються вдосконалюватися... (це і про гурт і про зйомщиків) ти ж навіть такого не зробив і набрався наглості відкрити морду. ніхто не примушує слухати/дивитися... вмикни поплавського і насолоджуйся... (хоча і йому ріспект за наполегливість і відданість своїй справі.) за те що має в дупі таких як ти, а робить те що подобається... Viktor 69 зараз круто голими сіськами трусити і співати "Уй Уй!!!!!" АЄЄЄЄ!!!!! це реально круто!!!!!!!!!!! але звиняйте мене... таку музику навіть в дупу страшно засунути... бо й її виверне... а в змішанні стилів не бачу нічого поганого... навпаки - креатив... та й ждля таких як ви ніхто не збирається сіськи показувати і ноги в кліпі розставляти... це вже не актуально... адьйос амігос "УЙ!!! УЙ!!!!" ;)
boXer до Мягенька Показати IP 28 Жовтня 2010 17:23
"А Флайзу полюбляють і цінують не лише на Україні, а й за її межами..." - это типа прикол да? ))) смешно ))) ты наверное много много куришь...фантазёрка.А по-поводу концертов,так ты реальных концертов ещё наверное и не видела никогда...ИМХО ;)
Мягенька до boXer Показати IP 16 Квітня 2011 02:36
я просто реально оцінюю... Коли вони їдуть на концерт а до Тіми звонять поляки-організатори фестивалів і питають як справи, бо сидять в компанії і слухають Флайзу, думаю це вже показник... і коли на виступі "кордон803" поляки підспівують мало не кожну пісню і гоцають так шо гай шумить, то теж щось таки значить... а коли дівчина з Москви пише листа, що страшенно любить Флайзу і хоч не розуміє частини тексту та не вимовляє правильно слова, але співає, теж говорить саме за себе... а про тебе крім рідних і друзів хтось знає? ;)
Gala Показати IP 28 Жовтня 2010 13:14
Флайза єдині, хто хоч щось робить)))))))))) Хось уявляє,як бути музикантом у провінції???????!!!! Я їх поважаю, а ви тут "знатаки" тільки чекаєте, щоб "обіср@ти" будь яку новину, яка тільки з"являється на порталі ВН. Наприклад, Ви - Віктор 69, чим похвалитися можете, окрім своїх регулярних коментарів під усіма новими статтями ВН? У Вас іншого заняття немає????? Я Вам можу запропонувати! А , якщо Ви не експерт, то "нєфіг" експЄртнічать тут про музику та культуру!!!!! П.С. Пригадала басні крилова... про те,як солов"я свиня слухала і рекомендації надавала... Віктор, задумайтесь і не псуйте настрій іншим! Дякую"!
Mirna Показати IP 28 Жовтня 2010 13:31
Viktor 69 причому тут біти?)))))))) це експериментальна музика, дядьку!!!! відкрий очі, роззуй вуха! чим вони тобі так насолити???)))) але й насмішив своїм заумним коментарем))) небійсь довелось в когось поради розумної запитувати, щоб таке написати))))) га га га)))))
Mirna Показати IP 28 Жовтня 2010 13:41
і про підтримку Бондаря! ну яка нафіг різниця хто дав гроші? бондар, клімчук, шиба, романюк??? яка різниця??? хай дають!!! вам шкода? мені особисто ПО БАРАБАНУ! крім того, на концерті вони не закликали голосувати за Бондаря! ні словом! я там була, просто так би не говорила! скажіть, а тіна кароль, магілєвска, білик, тік, повалій, скрябін і так далі не виступають під політичними прапорами??? так їм за це ще гроші платять! а тут бондар просто перед виборами засвітився благодійником і оплатив флайзі концерт) ну і прекрасно!!! знаєте, є гурт певного рівня, він має свою аудиторію, він не співає про щось погане, не закликає до якихось поганих дій, то якого біса він вас так дратує?))) і якщо у вашому колі спілкування одні чиновники або просто якісь невдахи, які слухають шансончік, які геть не в курсі сучасної української музики, а те, що показують на М1, це далеко не найкращі здобутки українського шоу-бізнесу і українських музикантів, то це ваша особиста драма)))
нацик Показати IP 28 Жовтня 2010 15:06
Цих невдах які тут по-москальськи пишуть всякий непотріб треба розстрілювати або вішати. Вивчіть спочатку українську мову, а вже тоді пишіть свої безглузді коментарі на рахунок української музики та культури. Ви самі що корисного в житті зробили? p.s. Всі помітили що негативні коментарі лише від москальні цієї. Москаляку на гіляку.
нацик Показати IP 28 Жовтня 2010 15:46
Ви помітили що майже всі негативні коментарі написані російською. Мені особисто неприємно коли москальня всіляка починає базікати про українську музику, кліпмейкерство і. д. незнаючи при цьому української мови або можливо і знаючи але вважає що круто писати російською, говорити російською, слухати російську музику. Що такі люди можуть хорого сказати про українську музику, літературу, кіно? Такі люди це трагедія для України. Дуже шкода що доводиться бачити таких суб'єктів дуже часто.
Viktor 69 Показати IP 28 Жовтня 2010 16:08
La patria entre mierda.... Возможно, что в будущем я и стану продюсером и Вы обо мне заговорите... Ну а если чесно и серЬЙозно - ребята какая Лобода, при чем тут Поплавский - я не фанатею от этих людей... Напротив я считаю, что наш шоу-бизнес – это такое мелкообщинное, хуторское производство, это, если хотите, дерьмо... там царит полный хаос. Я согласен, что гнойный украинский шоу бизнес - это всякие гламурные сучки типа тины кароль, виа-гры, лобод и прочих... Даже больше украинский шоу-бизнес -- это дерьмо и оно уничтожает нашу страну... но вот эта ваша "улюблена" «ФлайzZzа» - это не альтернатива... На самом деле шоу-биз - это искуство... Хороший пример это Голливуд где люди и выглядят отлично и мают неоспоримые таланты... Ну разве американские звёзды не выдающиеся? Вот эта Леди ГАГА, Мадонна и многие другие - это уровень, люди много работают, люди не бухают... даже внешность ребят с «ФлайzZzи» оставляет желать лучшего... Еще очень пугает шовинизм некоторых ребят... которые ко всему приплетают политику...
Дегед Показати IP 28 Жовтня 2010 16:10
Повне лайно, а не кліп! Може почнемо всі кліпи, які виходять сюди закидати?
boXer до Дегед Показати IP 28 Жовтня 2010 17:34
))) групі ж потрібний PR та просування все-таки...але ці послуги дорого коштують,тому безкоштовний варіант - ідеальний варіант... )))
нацик Показати IP 28 Жовтня 2010 16:37
Ну й вали в свій Голівуд чи в Росію, короче їдь з цієї країни і несмерди тут москалику, а то розплата прийде скоро.
Mirna Показати IP 28 Жовтня 2010 17:42
до Дегед зверти увагу, що сайт називається "Волинські новини". відтак цьому сайту цікаво, що у луцького гурту вийшов кліп! про кліпи тих, хто в києві, одесі чи макіївці тут не повідомляється ніколи
Mirna Показати IP 28 Жовтня 2010 17:43
Viktor 69 лєді гага))) все) мені більш нічого не треба) я діагноз поставила))))) прощаю вам вашу злість на флайзу) базара нема))))
Mirna Показати IP 28 Жовтня 2010 17:45
до нацик акуратніше зі словами) сам же себе дискредитуєш! може, хватить мусолити тему москалів?
iSlaid Показати IP 28 Жовтня 2010 19:10
2 Viktor 69 о я бачу ви великий понімака в музиці раз надибали різні тональності ану конкретніше будьласка ато за слова геть невідповідаєте я можу заявити що по вашим слова ви - ЛАЙНО!!!! ви нікому нічого неможе показати свого(створеного власно) крім галімої критики без основи. таке враження що ви др.чите на леді гагу! :) доречі хочу повідомити що в гурті ніхто не бухає а про наркоманію і алкоголізм голівуду не мені вам говорити ))) жду недождусь ваших продюсерських робіт )) а потім поговоримо )))) Mirna +1
Exaboto Показати IP 28 Жовтня 2010 20:30
а я взагалі вважаю, що серед українських гуртів можна виділити лише ВВ та океан ельзи (який терпіти не можу), це з поп-року. Решта або дуже маловідома, або повії шоубіснеса. Зовсім інша справа український блєк. Тут все цікавіше, але по тєліку вам таке не покажуть :))
Мягенька Показати IP 29 Жовтня 2010 00:52
Я навіть задоволена що кліп не пройшов на М1... не місце Флайзззі серед голих дуп, "Падруг Маш" та "ти не кіпішуй, бо в мене є УЙ..."який канал, такі пісні... на рахунок голівуду... заберіть 30 років в мадонни, багатих батьків і уявіть її такою в наші часи в м.Луцьку... мила б підлогу в нічному клубі тихенько наспівуючи... Нашій державі не потрібна культура (точніше владі), нажаль... а Флайззза сама, своїми силами тримає себе на плаву, вдосконалюється і росте, заробляє кошти і це вже 10 років. На рахунок переїзду до Києва... не все так просто... навіть якби продюсер з Києва був, то невідомо скільки часу потрібно було б щоб все ж переїхати до столиці... В усіх сім'ї, діти... 8 учасників, 7 дітей... спробуйте всім одразу знайти житло і поселити...;) не все так просто в нашій країні з нашою владою... добре що хоч так... а на америку нема чого рівнятися доки влада мозги з тумбочки не дістане...
Депутат Показати IP 29 Жовтня 2010 08:06
Класний кліп. Хвате гнати тут всяку муть!
DEKA premier Показати IP 29 Жовтня 2010 15:12
Чудненькій кліпєц! Нам сподобався.Рєбята - молодці!!! І не слухайте мудохлопів, в них точно, (якесь таке страшне слово) спермотоксікоз ))).
RAP! Показати IP 2 Листопада 2010 17:17
І все-таки це повний відстій!Не один солідний канал такого не покаже навіть за гроші.Фтопку цю групу разом з її жалюгідними адвокатами )))
Gala Показати IP 5 Листопада 2010 12:22
Позитивнішого кліпу не бачила!!!!! СУПЕР!!!!ууух,аж настрій піднявся!!!))))))))))) Я - за ФЛАЙЗУ!)))))Дякую, що ви є!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus