USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Фреді Крюгер посів першу сходинку у десятці найстрашніших кіно-злочинців

4 Лютого 2010 19:06
Британський журнал SFX опублікував список найстрашніших кіно лиходіїв у історії кіно. Перше місце зайняв Фредді Крюгер з «Кошмару на вулиці В\'язів».
Рейтинг складено за підсумками голосування серед читачів SFX. Лиходій з «Кошмару на вулиці В\'язів», який тероризує американських підлітків у їхніх снах через численні фільми і телешоу, залишив позаду Пінхеда з «Повсталих з пекла» і Майкла Майєрса з «Хелловіна», з посиланням на Digital Spy повідомляє Кореспондент.  «Фредді Крюгер був справжнім феноменом в поп-культурі 80-х, але результати цього опитування довели, що і 20 років по тому він залишається надзвичайно привабливим», - зазначив редактор SFX Іен Беррімен (Ian Berriman).  «Він – один з небагатьох монстрів сучасності, яких можна поставити в один ряд з такими справжніми іконами фільмів жахів усіх часів, як Дракула», - додав Беррімен.  Слід зазначити, що сам Дракула виявився в списку лише на 4 місці.  Топ-10 найкращих кінолиходіїв фільмів жахів за версією SFX:  1. Фредді Крюгер («Кошмар на вулиці В\'язів»)  2. Пінхед («Повсталий з пекла»)  3. Майкл Майєрс («Хеллоуін»)  4. Дракула («Дракула»)  5. Кендімен («Кендімен»)  6. Ганнібал Лектор («Мовчання ягнят»)  7. Джейсон Вурхіс («П\'ятниця, 13-е»)  8. Пила («Пила»)  9. Садако («Дзвінок»)  10. Пеннівайз («Оно»).  Нагадаємо, що в жовтні 2009 року відомий портал Total Sci-Fi склав топ-100 найкращих фільмів жахів в історії кіно. Очолила рейтинг екранізація книги Стівена Кінга – «Сяйво» (The Shining), знята Стенлі Кубриком у 1980 році.  У 2007 році сцена з фільму «Сяйво» була визнана найстрашнішою в історії кіно за версією британської газети The Times.  27 жовтня 2009 британська компанія Pearl & Dean опублікувала рейтинг найкращих вампірів у кіно.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus