USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Фріске, Стоцька, Донцова роздяглися, щоб боротися з раком. ФОТО

5 Березня 2010 17:26
Російські зірки роздягнулись заради того, аби захистити себе та інших жінок від раку. Усі вони відвідали фотовиставку зі своїми оголеними знімками.
Відома письменниця Дар\'я Донцова разом з десятьма іншими російськими знаменитостями знялася оголеною в соціальній рекламі, спрямованій на боротьбу з раком шийки матки. Акція називається «Защити то, что тебе дорого!».

Спільний проект фотографа Володимира Широкова «Защити то, что тебе дорого!» приурочений до впровадження перших у світі щеплень від раку, передає ТСН.


Крім Донцової, в акції взяли участь Жанна Фріске, Олена Свиридова, Андрій Малахов, Вікторія Дайнеко, Мітя Фомін, Лєра Кудрявцева, Любов Толкаліна, Ольга Родіонова, Анастасія Стоцька та Наталія Подольська.


Також у рамках акції російський дизайнер Дмитро Логінов випустить футболки з фотографіями учасників.



Російський проект скопійований з соціальної кампанії проти раку шкіри американського дизайнера моди Марка Джейкобса (Marc Jacobs). У 2008 році він випустив футболки з оголеними знаменитостями і написом «Protect The Skin You\'re In» («Захисти шкіру, в якій ти є»). У його акції взяли участь Хайді Клум, Вайнона Райдер, Єва Мендес, Наомі Кемпбелл та Вікторія Бекхем.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Snap_x Показати IP 5 Березня 2010 18:16
Ага, роздягнувшись вони захистили себе і інших, ще й плюс плагіатік...
Саймон Показати IP 6 Березня 2010 00:05
Чому лише роздягнувшись, можна привернути до якоїсь проблеми увагу? Це такий спосіб прорекламувати свої фотошопні тіла? Краще б ці зірки дали гроші....
spiker Показати IP 6 Березня 2010 18:25
сіськи правлять світом...
Evil Показати IP 7 Березня 2010 12:52
А тіла-то фотошопом підтянуті :) І коли сюжет показували по ТБ це було більше ніж помітно. Нормальні тіла мають хіба що Малахов та Кудрявцева, ну, можливо, ще хтось 1-2. Інші всі підрехтовані по повній програмі :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus