USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голландці зняли фільм про ужгородську модель

28 Січня 2010 17:41
Українка знялась у голландському фільмі «Up close». Стрічка розповідає історію дівчини з невеликого міста, що зуміла досягти висот у кар\'єрі моделі.
Українська модель з Ужгорода Яна Годня стала героїнею й актрисою голландської документальної стрічки про модельний бізнес.
Фільм під назвою «Up close» зняла голландський режисер Надін К\'юперс. Стрічка розповідає історію дівчини з невеликого міста, що зуміла досягти висот у кар\'єрі моделі.
Спеціально для зйомок фільму голландська знімальна група разом з представниками французького модельного агентства прибули до Києва, і влаштували кастинг на роль у стрічці.
На роль претендували 100 українських дівчат, проте пройшла відбір тільки 18-річна Яна Годня. Голландці вирішили включити історію дівчини з Ужгорода у фільм «Up close».
Кадри про життя Годньої знімали в Києві, Ужгороді та Парижі, де зараз працює українська модель.
Планується, що фільм «Up close» буде показаний на фестивалях документального кіно.
 
 
Яна Годня брала участь в Українському тижні моди у показах провідних українських дизайнерів. У 2009 році вона планувала взяти участь у конкурсі краси «Міс Україна-2009», проте, підписавши контракт моделі, поїхала до Парижа. На сьогоднішній день Годня працює в Мілані. У майбутньому дівчина, за її зізнанням, мріє отримати освіту кінорежисера і знімати фільми, – пише ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus