USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Гурт «Був’є» записав новий кавер

18 Березня 2016 08:15
Гурт Олександра Положинського «Був’є» записав кавер на пісню Віктора Павліка «Бо в Сні Відлітаю».

Про це обидва виконавці опублікували на своїх сторінках у Фейсбук.

«Записали ми з «Був'є» кавер на Віктора Павліка. Обіцяли закінчити зведення до 10-го березня. Потім виявилося, що то має бути не просто кавер, а дует. Це трошки затягнуло роботу, вже й Вітя почав непрозоро натякати, що всі інші пісні для альбому кавер-дуетів закінчені, лишилася тільки наша. Коли ми нашу йому, нарешті, вислали, він сказав: «Треба негайно запускати на радіо». Ну, а вже, раз на радіо, то і в інтернет - чого чекати?», - пише Сашко Положинський.

Зі свого боку Віктор Павлік теж позитивно відгукується про співпрацю з лучанином і гуртом «Був’є». І ділиться своїми враженнями про виконану роботу: «Друзі, ще одна прем'єра проекту «З Новим ROCKОМ. Віктор Павлік та друзі»! Був'є - це новий проект Сашка Положинського. Дуже класний, позитивний і професійний. Мені дуже імпонує. І от, ми разом, записали прекрасну пісню на слова Олега Майовського «Бо в Сні Відлітаю». Круто вийшло! Світло, щиро, життєрадісно! ))».

Кавер на пісню можна знайти на сторінках виконавців у соцмережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
назва Показати IP 18 Березня 2016 11:42
Олів'є

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus