USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Що буде з проектом «Був’Є» Положинського після Луцька

7 Серпня 2014 08:51
Лідер гурту «Тарктак» Олександр Положинський оцінив дебют його проекту «Був’Є» на фестивалі українського опору «Бандерштат: перезавантаження» «не ідеальним, але на пристойному рівні». Команда не зупинятиметься на досягнутому і вже готує студійний запис однієї з пісень.

Про це фронтмен «Тартаку» та «Був’Є» розповів під час прес-конференції організаторів фесту «Бандерштат».
Зі слів Положинського, виступ був «не ідеальним, але на пристойному рівні»:

«Завдяки «Бандерштату», сценічний дебют можна вважати успішним».

Музикант зазначає, що після фестивалю чимало людей «вимагають» гурт записати пісні, які вони виконували наживо. Над цим, як стверджує Олександр, колектив нині і працює:

«Відразу з прес-конференції біжу на студію, де записуємо пісню «Стіна. Частина інструментів вже є, прописуємо вокал. Сподіваюсь, прихильники «Був’Є» хочуть почути пісні, які ми виконували, бо концертів поки не плануємо, будуть лише «студійки».
Як зізнався Положинський, говорити про якісь подальші плани поки не збирається, лишень зауважив, що має бажання з уривків відео та фото, які знімали на «Бандерштаті», зробити щось на кшталт кліпу на його пісню «Стіна», яку він виконав останньою на фестивалі українського опору в рамках дебютного виступу.

Зі слів фронтмента «Був’Є», реалізувати задумане команда планує до Дня незалежності, оскільки пісня є знаковою. Тим самим хлопці хочуть підтримати вояків, добровольців та волонтерів, які нині боронять країну на Сході.


Нагадаємо, пісню, яка може стати новим гімном Волині, представив проект Сашка Положинського - гурт «Був’є». Презентація відбулася на сцені фестивалю українського опору «Бандерштат-2014: перезавантаження».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus