USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани в «КамІНі». Перша зустріч

16 Лютого 2014 21:01
Майбутню 143-у річницю з дня народження Лесі Українки лучани відзначили презентацією літературної студії «ComeIN» та читаннями віршів поетеси.

Як розповіли організатори, «ComeIN» - це новий проект, авторами якого є Культурне об’єднання «100 Вт». Під час тематичних зустрічей всі охочі мають можливість не тільки почитати твори, але й обговорити їх, поділитися враженнями, чи навіть покритикувати «колег по цеху».

«Це зовсім не та ситуація, коли ти читаєш вірші для друзів чи родичів, і тобі говорять, який ти талантище і взагалі молодець. Тут потрібно бути готовим до критики», - каже модератор зустрічі Вікторія Бруцька.

Дівчина розповідає, що вперше побувати на зустрічі такого формату їй довелось у Рівному. Саме тоді виникли перші думки про реалізацію такого типу заходів у Луцьку. Головною характерною відмінністю від усіх інших літературних вечорів, студія «ComeIN» відрізняється тим, що під час вільних обговорень та живого спілкування можна навчитись багато нового.

Першу зустріч приурочили до 143 річниці з дня народження нашої землячки Лесі Українки. Тож кожен охочий мав можливість прочитати будь-який твір поетеси. А над над її твором «Ангел помсти» дискутували колективно.

До слова, студія працює щонеділі, з 17:00 у приміщенні клубу, що на вулиці Драгоманова, 1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ржуніиагу Показати IP 17 Лютого 2014 06:28
Було аж 13 чоловік. Справді масовий захід)))
Українка до ржуніиагу Показати IP 18 Лютого 2014 09:04
Не займай чуже місце, якщо тобі це не подобається. Біля каміну тепло лише друзям.
Анжеліка Показати IP 17 Лютого 2014 07:03
Молодці!Поки молодь, замість бухати по клубах,відвідує такі заходи,в країні не все ще так безнадійно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus