USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кінокритики назвали кращий фільм року

17 Січня 2014 13:00
Головна премія Critics Choice, яка вручається Асоціацією телекинокритиков (Broadcast Film Critics Association) США і Канади, дісталася фільму "12 років рабства".

Люпита Нионго, яка зіграла роль другого плану, також була удостоєна нагороди критиків. Картина перемогла і в номінації "кращий адаптований сценарій".
Окрім того, найбільше нагород отримала "Гравітація" - у неї перемоги в семи номінаціях. Кращими визнані режисер картини Альфонсо Куарон, оператор, монтажер, композитор і творці візуальних ефектів. Фільм виграв в номінації "кращий фільм в жанрі фантастика/жахи", а Сандра Буллок удостоїлася премії кращої актриси в екшні.
Меттью Макконахі ("Далласський клуб покупців") і Кейт Бланшетт ("Жасмин") названі кращими акторами.
"Афера по-американськи" перемогла у номінації "найкраща комедія", а також нагороджена за акторський склад і грим. Емі Адамс, яка зіграла в цій картині, стала кращою комедійною актрисою.

Кращим іноземним фільмом визнано "Життя Адель", а Адель Экзаркопулос стала кращою молодою актрисою. Кращим актором другого плану названо Джаред Літо за фільм "Далласський клуб покупців".

Довідково:
Ассоціація телекритиків, в яку входить близько 280 професіоналів, вручає свої премії з 1995 року. За останні десять років переможці Critics Choice сім разів отримували і головну американську кінопремію "Оскар", нагадує Variety. Оскарівські номінанти були оголошені напередодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus