USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кіноперегляд у Луцькому СІЗО: «Зима, що нас змінила»

10 Червня 2014 17:36
В установах виконання покарань області розпочато перегляд документального фільму «Зима, що нас змінила». Про це повідомили в управлінні ДПтС України у Волинській області.

Нещодавно фільм переглянули засуджені Луцького слідчого ізолятора. Після перегляду фільму по відділеннях СПС установ начальники відділень організували його обговорення. Він сприяє вихованню громадян у дусі українського патріотизму, поваги до своєї держави та вшанування борців за незалежність та територіальну цілісність України, котрі присвятили їй своє життя або віддали здоров’я.

Окрім того, в установах провели лекції на теми «Етапи Українського державотворення», «Боротьба за незалежність української держави», організували виставки в бібліотеках установ та провели бесіди на патріотичну тематику із засудженими по відділеннях, а також із засудженими господарської обслуги у Луцькому слідчому ізоляторі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Червня 2014 17:43
у СІзо засуджених нема ,а є підозрюванні
титушко Показати IP 10 Червня 2014 20:30
Украинский кабинет министров отчитался: 15 миллионов благотворительных гривен эффективно утеряны за неделю. "Урядовуй портал "

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus