USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кубок міського голови Луцька з КВН виборола сільська збірна

17 Лютого 2014 10:50
КВН за «Кубок міського голови», який відбувся 15 лютого у Луцьку, зібрав переповнену залу глядачів Палацу учнівської молоді.

Загалом у грі взяли участь чотири імениті команди: «VIP» Тернопіль, «Перша сільська збірна», «Візбаден» Чернівці та «Коліжанки» Львів. Гумор команд оцінювали п’ять членів журі: Михайло Кузьмич (ведучий шоу «Ранок» на каналі Нова Волинь), Валентин Талах (перший проректор ЛНТУ) , Назар Грищук (студентський мер Луцька), Андрій Собуцький (журналіст газети Сім’я і Дім) та луцький міський голова Микола Романюк.

Команди змагалися у чотирьох конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Біатлон» і «Домашнє завдання». У першому конкурсі «Візитка» судді віддали максимальну оцінку львівським дівчатам з «Коліжанок»та тернопільські «ВІПам». «Перша сільська збірна»,отримала на 0,2 бала менше, а «Візбаден» втратив одразу 0.8 бала.

«Розминалися» КВН-щики запитаннями від кожної з команд, а також відповідали на цікаві питання членів журі. Саме в цьому конкурсі і вирішилась доля володаря кубку, оскільки Тарас Стадницький з беззаперечною перевагою виграв розминку у своїх конкурентів. Біатлон також був переможним для сільської збірної, як і домашка.

По завершенні всіх конкурсів на сцену піднявся Луцький міський голова Микола Романюк і привітав учасників та нагородив володаря кубку «Першу сільську збірну». Другу сходинку в турнірі посіла команда «VIP», третіми були хлопці із Чернівців, а четвертими стали «Коліжанки».

Наступна гра КВН в рамках Всеукраїнської ліги «Волинь» відбудеться в другій половині березня.

Організатори кубку: Луцька міська рада, МГО «Волинська асоціація КВН», за підтримки Андрія Покровського, Луцького національного технічного університету та піцерій «Соло».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тарас Показати IP 17 Лютого 2014 11:14
було круто. дякую за атмосферу свята
серий Показати IP 17 Лютого 2014 16:57
Крута гра була, шкода що без команд з Луцька

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus