USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Літня школа мистецтв завершила роботу у Володимирі-Волинському

15 Липня 2017 21:54
Останній, 5-ий майстер-клас у рамках Літньої Школи Мистецтв відбувся 15 липня у приміщенні Володимир-Волинської гімназії. Цього разу дорослих і дітей навчала мистецтву батику викладач Володимир-Волинської художної школи і співорганізатор мистецького проекту Ірина Надюкова, повідомляє БУГ.

Як відомо, Володимир-Волинська Літня Школа Мистецтв – це освітній проект, який ставив перед собою завдання ознайомити жителів міста різного віку з різноманітними видами образотворчого мистецтва. Заняття відбувалися протягом 5-ти тижнів щосуботи. До Володимира приїжджали експерти в різних галузях образотворчого мистецтва.

Так відвідувачі майстер-класів, вчилися мистецтву каліграфії, малювати пастелями та виготовляти черпаний папір, створювати глиняні свищики. Усі викладачі працювали на волонтерських засадах. Проект був реалізований за підтримки гранту наданого Державним Департаментом США, який виграла колишня учасниця програми FLEX Ірина Надюкова.

Заступник міського голови Лариса Кулікова привітала організаторів Літньої Школи Мистецтв із вдало реалізованим проектом та подякувала за їхні старання та пророблену роботу, яка пішла на користь мешканцям міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus