USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан запрошують на зйомки буктрейлера

31 Жовтня 2016 11:10
Реалізація молодіжного проекту «Культурна вечорка» у Луцьку продовжується. Цього разу тема заходу – «Фентезі».

Під час заходу, що відбудеться 3 листопада о 17.00, кожен зможе знайти собі фентезі і заняття «на колір і смак». Протягом 4-х годин паралельно діятимуть кілька зон.

У програмі «Фентезійної вечорки»:

- лекція волинської письменниці Орести Осійчук (псевдо Оршуля Фариняк), авторки роману-фентезі "Айхо, або подорож до початку". Письменниця розповість про те, як створювати фентезійний світ, поділиться своїм досвідом та дасть поради початківцям.

- зйомка буктрейлеру до роману-фентезі «Город мечтающих книг» Моерса Вальтера. Скачати і прочитати книгу можна тут.

- фотозона "Світ фентезі".

Ця «Культурна вечорка» передбачає дрес-код – костюм героя фентезі або ж характерний предмет з костюму. Для усіх, хто дотримається дрес-коду, діятиме фотозона.

Як повідомляють організатори, жодна вечорка не обходиться без настільних ігор, які цього разу теж будуть пов’язані з фентезійною тематикою.

Вечорка традиційно відбудеться першого четверга місяця, 3 листопада, о 17:00, у ВОУНБ ім. Олени Пчілки (вулиця Шопена, 11).

Деталі у пабліку в ВК.

Вхід вільний.

Довідково: «Культурна вечорка» - це тривалий соціально-культурний проект, який покликаний створити альтернативне дозвілля для молоді Луцька. Наука, мистецтво, квести, запрошені гості, настільні ігри та незвичні локації, - усе це кожного першого четверга місяця!

Організатори: ГО "Брейншторм", Мистецьке об'єднання "стендаЛь", Студентська рада СНУ ім. Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus