USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанам привезли новий «Культ»

4 Березня 2016 09:20
Лучани тепло зустріли новий альбом гурту Epolets під назвою «Cult». До слова, Луцьк став другим містом України, де одесити презентували свій новий творчий доробок.

Epolets — український рок–гурт, який створили в 2012 році в Одесі. Музиканти виконують пісні українською, англійською та російською мовами. Самі ж музиканти вважають, що їхня музика – сплав кількох поколінь рок–культур: диско 70–их, хард–рок 80–их, гранж 90–их.

Завдяки активному спілкуванню фронтмену із публікою, соковитому звуку та нестримному драйву самих музикантів концерти Epolets незмінно проходять по всім правилам справжнього рок–шоу. У шоу «Ікс–Фактор» шостого сезону у 2015 році колектив Epolets був учасником проекту, увійшов до дванадцятки і вже брав участь у першому прямому ефірі.

Минулого разу музиканти приїжджали на Волинь і виступали на сцені у рамках дев’ятого фестивалю національного опору «Бандерштат» у серпні 2015-го. Тоді їх тепло зустріла місцева публіка і ще довго не хотіла відпускати їх зі сцени – довелось виконувати дві пісні на біс.

Проте після цього хлопці не сиділи склавши руки – незадовго вони стали учасниками популярного талант-шоу «X-Фактор», де їх відзначили судді, назвавши майбутнім української рок–сцени. Під час виступу музиканти зізнались, що дуже раді тому, що Луцьк став другим містом, де вони презентували свій новий альбом.

Лідер гурту Павло Варениця про новий альбом Epolets говорить, що «Cult» – це неподільна частина їх творчості, її продовження, яку вони хотіли зробити максимально живою.

«Cult» – це неподільна частина нашої творчості, її продовження, ми хотіли зробити його максимально живим», - каже Павло.

Лучани тепло зустріли гурт, який все частіше радує місцевих меломанів своїми візитами. З перших ритмів і до останніх акордів публіка не відходила від сцени, хоча аудиторія концерту була переважно жіночою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Меломан Показати IP 4 Березня 2016 16:34
А в якому закладі це було?
AAA до Меломан Показати IP 23 Жовтня 2016 16:09
Паб "Лучеськ"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus