USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Лучани грали у настільні ігри просто неба

20 Липня 2015 08:59
Відкрита ігротека відбулася ввечері 18 липня по проспекту Волі, а саме біля фонтанів, – інформують організатори заходу – Клуб настільних ігор «Твоя фішка».

Активісти клубу пропонували перехожим спробувати свої сили в настільних іграх «Каркассон», «Бенг!», «Манчкін», «Еволюція» просто на вулиці.

Багато як молодих, так і старших лучан погоджувалися на таку пропозицію.



За ігровими столами збирались цілими родинами: діти, батьки та навіть бабусі. Усім учасникам організатори пояснювали правила і знайомили їх зі світом сучасних якісних настільних ігор. Новачкам ведучі допомагали і протягом ігрових партій. Відтак, ті, хто грали, не лише весело провели час, а й отримали новий досвід.

Зазначимо, що, окрім звичайних настільних ігор, діти грали в так звані «макроігри». Останні відрізняються від звичайних тим, що поле для гри – це не дошка чи розграфлена картонка, а асфальт – «умови» інтелектуальних змагань малюють крейдою на асфальті. Відтак, фішки – це самі учасники.



Клуб настільних ігор «Твоя фішка» запрошує лучан до змістовного дозвілля. Більше інформації про діяльність клуб можна отримати на сторінках соціальних мереж – Фейсбука та Вконтакті.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
трмп Показати IP 20 Липня 2015 09:11
давай Монополію настільну !
Юлясик Показати IP 20 Липня 2015 10:32
Монополія в нас є: і доросла, і дитяча, але є ще купа інших цікавих ігор. Хоча таки да - монополію в дитинстві зіграли не одну партію))))
Лучанка Показати IP 20 Липня 2015 11:15
а мені Лудо подобається

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus