USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани мандрують «країною сонячних зайчиків» разом з луганчанами

14 Червня 2014 18:30
Поринути у цікавий та магічний світ сонячних зайчиків запрошують любителів казки актори луцького театру «ГаРмИдЕр». Так, присутні матимуть змогу не лише спостерігати за цікавим дійством, а й брати безпосередню участь у ньому.

Зі слів керівника театру Руслани Порицької, прем’єра «Таємниця країни сонячних зайчиків» - одна із найскладніших у технічному плані вистав, адже у ній поєднали дуже багато різноманітних компонентів.

Зокрема, театрали внесли деяке ноу-хау в хід дійства. Так, «гармидерівці» змайстрували унікальну сцену й винесли її в зал. Саме завдяки цьому глядачі, які будуть сидіти напівколом, зможуть перебувати у вирі дійства разом з головними героями.

Також складною буде театралізована казка й у художньому вирішенні. Адже, зі слів головного гармидерівця, казка потребує й казкових костюмів:

«Усі всі вони авторські та підлаштовані до характеру персонажів», - запевняє вона.


Зазначила пані Руслана, репетиції також дались команді доволі складно, адже через велику динамічність сцен усі змушені перебувати у постійному русі. Усі епізоди – короткі, сцени змінюються зі швидкістю калейдоскопа.

Театрали дуже сподіваються на інтерактив з боку глядачів, зокрема, дітей, які усіляко зможуть підтримати героїв казки та розділити їхні переживання.

Аудиторія вистави - від двох до сто двох років. Це казка того типу, яку буде цікаво дивитися як дорослим так і дітям. Всеволод Нестайко має геніальний дар, що він вміє тримати до самого кінця. Сподіваюсь, що ми йому не нашкодимо.

Варто зазначити, що на захід запросили й переселенці зі Сходу, які наразі перебувають у Луцьку. Ми їх безкоштовно запрошуємо і хочемо привернути увагу лучан до людей , які опинились у складаній ситуації. Не хочу загадувати наперед, але за кошти, виручені під час вистави, ми плануємо придбати книги Всеволода Нестайка. Нехай наші гості з Луганська читають і пізнають українську літературу.

«Кожен глядач потрапить у коловорот неймовірних пригод і стане вболівальником, а то й учасником, боротьби Світлих сил, очолених Сонячними Зайчиками, і темних сил, на чолі з паном Мороком і Королевою Глупої Ночі. Ви ж певно здогадуєтеся хто переможе? Потрібно лишень боротися і не втомлюватися вірити в Казку!», - кажуть організатори.

Виставу показуватимуть 14 та 15 червня в Луцькому районному будинку культури, що на вулиці Ковельській, 56. Початок о 18:00. Квитки можна придбати в крамниці "Кіт Горошко" в "Книжковому Пасажі" та в день показу вистави. Вартість квитків для дітей - 10 гривень, для дорослих - 20.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 15 Червня 2014 10:26
А про Янека приплели у виставі декілька фраз???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus