USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцьк із Любліном співпрацює у міжнародних проектах

25 Квітня 2017 18:00
Представники адміністрації міста Люблін (Республіка Польща) сьогодні, 25 квітня, завітали до Луцька, аби обговорити подальшу роботу над написанням спільних проектів у рамках програми транскордонного співробітництва “Польща-Білорусь-Україна”. Зустрілися з гостями секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Олександр Рачков, представники структурних підрозділів Луцької міської ради.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міськради.

Звертаючись до присутніх, Ігор Поліщук зауважив, що йому приємно вітати таких поважних гостей у Луцьку. За його словами, найтісніша співпраця у нашого міста склалася саме з польськими колегами. У Луцька найбільше міст-партнерів саме у Польщі.
Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови зазначив, що між Луцьком і Любліном склалася гарна співпраця. “Вдалося спільно успішно реалізувати кілька проектів. Зараз ми знову спільно працюємо над новими проектами у рамках програми транскордонного співробітництва “Польща-Білорусь-Україна”. Переконаний, що ми гарно попрацюємо і наші спільні заявки здобудуть перемогу”, - наголосив Ігор Поліщук.

Своєю чергою, директор Управління неінвестиційних проектів адміністрації міста Люблін Кшиштоф Лонтка зауважив, що метою візиту є обговорити подальшу спільну роботу над проектами. За його словами, щоб заявка здобула перемогу, необхідно, аби вона була гарно аргументована. Він наголосив, що має значний досвід у проектній діяльності і переконаний, що спільними зусиллями вдасться досягнути хороших результатів.
Наголосив, що співпрацює з багатьма містами України, але у Луцьку найкраща команда, яка вміє працювати над проектами.

Також позитивно про співпрацю з Луцьком відгукнулася й керівник сектору міжнародних проектів Управління неінвестиційних проектів адміністрації міста Люблін Анна Ястжембська. Вона наголосила, що сьогодні необхідно гарно попрацювати і обговорити усі проекти. За її словами, треба узгодити усі позиції.
Подякувала за гарну співпрацю польським партнерам в.о. начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вікторія Гомонець. Вона наголосила, що завдяки спільній роботі вдалося уже виграти і реалізувати низку проектів. Вікторія Гомонець сподівається, що і нові заявки здобудуть перемогу, адже триває активна підготовка до подачі необхідних документів.

Після офіційного відкриття зустрічі, представники адміністрації міста Люблін та Луцької міської ради розпочали обговорення підготовки документації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus