USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Ігор Поліщук: Луцьк готується до поточного ремонту доріг

17 Березня 2022 10:44
Луцький міський голова Ігор Поліщук поінформував про збільшення одиниць громадського транспорту на території громади, а також зазначив, що місто готується до поточного ремонту доріг.

Інформацію про ситуацію у громаді станом на 9:30 17 березня 2022 року він озвучив під час звернення до мешканців.

Зі слів мера, ніч у громаді минула спокійно, без обстрілів. Були спрацювання системи оповіщення, але жодних надзвичайних ситуацій не було.

Збільшили кількість громадського транспорту з 70 одиниць транспорту до 90, з яких 28 тролейбусів та 62 автобуси.

Читати ще: «Псевдоволонтери називаються працівниками Луцькради», - Ігор Поліщук закликав перевіряти інформацію

«Всі комунальні організації, які забезпечують життєдіяльність громади, працюють в штатному режимі. Прибираємо місто після зими, чистимо зливові каналізації, готуємось до весняного періоду», – сказав він.

Як зазначив, Луцьк готується до поточного ремонту доріг після відновлення роботи асфальтних заводів.

Він нагадав, що у місті працюють Єдиний Координаційний Центр та Центр допомоги біженцям. Ігор Поліщук закликав усіх охочих долучитися до роботи цих центрів. Окрім того, до центрів можна принести дитячий одяг, продукти харчування, засоби гігієни тощо.

Міський голова закликав біженців отримати відповідну довідку про статус вимушено переселеної особи, що спростить тримання великої кількості соціальних послуг.

Закликав перевіряти інформацію та користуватися офіційними джерелами для того, щоб ворог не зміг своєю дезінформацією порушити психологічний стан і не дезорієнтував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus