USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький гуманітарний заполонили американські музиканти

22 Квітня 2010 14:59
Вчора до Луцького гуманітарного університету, по дорозі з Будапешту, завітав молодий американський гурт «Holding Onto Hope» (США, Каліфорнія), який грає музику у стилі «метал» та «пост-хард-кор».

Незважаючи на те, що музиканти запізнилися на півтори години, прес-конференція відбулася. Щоправда, лише за участі самих організаторів. Не відбулась і обіцяна презентація нового кліпу гурту.

Генеральний директор арт-фестивалю музики та мистецтв UPFest Ярослав Бебко каже, що іноземні гурти запросити легше, аніж українські. «Запрошуючи до луцька «Крихітку», ми витратили 2000 доларів, а на «Holding Onto Hope» використали лише третину від зазначеної суми».

Організатори концерту кажуть, що саме через мистецтво хочуть допомогти молоді зрозуміти світ. Гурт «Holding Onto Hope» проводить всесвітній тур, популяризуючи свою музику. За два дні до приїзду гурт побував у Польщі та в Угорщині.

Один із музикантів гурту Джош каже: «В Україні ми хочемо донести до молоді правильні цінності життя».

Арт-директор фестивалю Upfest Олександр Куява каже, що такі UpDay-ї проводитимуться і надалі. «Ми взагалі хочемо, щоб вони були кожного місяця. Незабаром, у травні, подібний проведемо на Хрещатику у Києві».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ксенія Показати IP 22 Квітня 2010 22:56
оце тупе...Луцький гуманітарний університет а не "луцький гуманітарний" в заголовку пише...
Anj Показати IP 22 Квітня 2010 23:07
а чому заполонили? невже їх було більше ніж 5 чи 6))) гон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus