USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Війна» міськради з волинським вишем завершена?

28 Травня 2014 11:51
У Луцькраді не будуть голосувати за те, аби відібрати у волинського виша земельну ділянку. Питання про припинення права постійного користування земельною ділянкою зняли з розгляду сесії.

Під час 60-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 28-го травня, постійна комісія міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту запропонувала проект рішення «Про припинення вищій школі «Луцький гуманітарний інститут» права постійного користування земельною ділянкою для будівництва та обслуговування навчального закладу площею 0,371 гектара на вулиці Огієнка».

Аби це питання зняли з розгляду – виступив депутат Богдан Шиба, який мав доповідати. Більшість його підтримала.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини уже інформувало, що у Луцьку хочуть збудувати храм на відібраній у виша землі. Проблема уже обговорювалася під час попередньої 59-й сесії. Тоді співзасновник Луцького гуманітарного університету Андрій Журавльов повідомив, що про плани відібрати землю його ніхто не повідомляв, про все, мовляв, він дізнався зі ЗМІ. Такі ініціативи депутатів обурили представника навчального закладу, адже, з його слів, хочуть забрати територію, де зараз в стадії завершення проект будівництва приміщення вишу, й для цього уже виконані геологорозвідувальні роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus