USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Люк Бессон запропонував колишній «ранетці» роль у... мультфільмі

1 Грудня 2009 19:06
Колишня учасниця російського гурту «Ранетки» Лера Козлова потоваришувала із голлівудським режисером Люком Бессоном. Він запропонував росіянці озвучити його мультфільм.
Лера Козлова, яка раніше входила до складу гурту «Ранетки», після відходу з гурту має чим зайнятись. Вона озвучила героїню мультфільму Люка Бессона, – пише ТСН.
«Озвучка ролі принцеси Селенії стала однією з головних подій у моєму творчому житті за останній час», – розповіла екс-Ранетка Лера Козлова на прем\'єрі анімаційного фільму «Артур і помста Урдалаки» культового режисера Люка Бессона.
Для того, щоб представити свою нову роботу легендарний француз прилетів до Москви всього лише на один день і поділився враженнями про виконану роботу.
«Я особисто обирав претендентів для озвучки персонажів «Артура». Вже після кількох секунд прослуховування запису з голосом Лери я зрозумів, що знайшов свою принцесу села, саме такою я собі її і уявляв – крихкою, закоханою та романтичною, - розповів Люк Бессон. – До речі, Лера буде озвучувати цю героїню і в наступній частині пригод Артура. Без неї я вже не бачу Селенії в російській версії мультфільму. Цілком можливо, що наша співпраця з Лерою вийде за анімаційні рамки, адже навесні 2010 року я беруся за зйомки нового повнометражного фільму».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
OrestN Показати IP 1 Грудня 2009 19:10
наші талановиті українці незабаром заполонять Голівуд, Сіліконову долину ітд, як це є на всіх торгових суднах і соціальний сервіс в Португалії, Італії, Греції..
Юка Показати IP 1 Грудня 2009 22:01
До OrestN: взагалі то Лєра Козлова жодного відношення до України не має, вона москвичка
seal Показати IP 1 Грудня 2009 23:42
to OrestN. А ми пишем аби писати, навіть не читаючи. Підтримую Юку в цьому питанні.
Таня Показати IP 3 Грудня 2009 19:31
А ці ранетки ще ті штучки. Зі старшими мужичками вишивають по повній.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus