USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міккі Рурк хоче одружитися на російській топ-моделі

11 Грудня 2009 18:53
Голлівудський кіноактор Міккі Рурк, який відомий своєю слабкістю до російських красунь, пообіцяв у квітні 2010-го одружитися з росіянкою. Йому 57 років, їй – 24.
 
Кінозірку часто бачили то в компанії топ-моделі Євгенії Володіної, то співачки Ірсен Кудікової. А віднедавна таблоїди обговорюють роман актора з новою нареченою з Росії - Оленою Кулецькою. Напередодні видання NY Post повідомило, що Міккі Рурк планує одружитися на Олені. Втім, поки що далі пліток справа не рухається.
 
За інформацією американського таблоїду, Рурк і Кулецька познайомилися під час підготовки до зйомок кінокоміксу режисера Джона Фавро «Залізна людина – 2». Дівчина навчала актора російській мові для ролі лиходія Івана «Плеть».
 
Після цього обоє зустрічалися кілька місяців, час від часу з\'являючись разом на світських заходах. Зокрема, у вересні на врученні премії «Людина року» від GQ в Лондоні. При цьому, на запитання журналістів про їхні стосунки, обоє відповідали, що їх пов\'язують виключно дружні стосунки.
 
Нарешті, минулого тижня за вечерею 57-річний актор зробив дівчині пропозицію. Видання наводить уривок з бесіди з одним з друзів Рурка, де співбесідник журналіста уточнює, що актор і 24-річна модель «ще не вирішили, як і де відбудеться їхнє весілля», але, швидше за все, це відбудеться в квітні. Міккі Рурк хотів би, щоб церемонія одруження відбулася згідно з російськими весільними традиціями.
 
Довідково:
 
Голлівудський актор Міккі Рурк був одружений двічі. Першою його дружиною була Дебора Фоєр. А другою - Кері Отіс, із якою він грав головні ролі в еротичній мелодрамі Залмана Кінга «Дика орхідея» і розлучився в 1998 році, - повідомляє «Газета по-українськи» з посиланням на Kleo.ru.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
seal Показати IP 11 Грудня 2009 23:52
Ну-ну. Красуня і чудовисько. Мабуть між ними зашпоркала "любов". У нього до молоденьких топ-моделей, у неї до його грошей.
Юка Показати IP 12 Грудня 2009 23:22
йому просто з українками, мабуть не доводилося так тісно спілкуватися, як з росіянками. у такому випадку наші дівчата однозначно заполонили б його серце
seal Показати IP 13 Грудня 2009 12:59
До Юки. Так дай Бог щоб і не довелось. Часи його сумнівного "секссимволізму" пройшли давно. І фільм "9 12 неділь", завдяки якому він здобув широку популярність вже минуле (хоча потрібно відмітити, що з еротичних фільмів не найгірший). Зараз у Рурка дещо інший імідж. А в те, що 20-річні дівчата закохуються в підстаркуватих плейбоїв я особисто не вірю. Їх більше цікавлять гроші кавалерів та слава, яку вони можуть отримати. Хоча бувають і винятки.
OrestN Показати IP 13 Грудня 2009 13:49
так ці ж заморські женихи побавляться нашими білявками і через рік, другий викинуть за непотребою. багато таких невдах розповідають сльозні історії як їх ошукали. тож не шукайте щастя на чужині.
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 14:28
Завжди знаходяться дівчата, які готові з будь ким гарно пожити, у достатку, нехай навіть рік чи два. Їх це не зупиняє і надіються, що з ними цього не станеться, тобто їх не викінуть награвшись.
Юка Показати IP 13 Грудня 2009 15:26
До Тані: а якщо й викинуть, то кишені будуть вже вщент заповнені грішми і слава вже почне набридати :)
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 17:19
До Юка: але кожен вирішує сам як йому жити: чи з коханим в шалаші чи з багатим у палаці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus