USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Міс Україна Всесвіт» народить від 74-річного мільярдера. ФОТО

5 Квітня 2010 13:17
Чоловік заборонив володарці титулу і власниці конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Олександрі Ніколаєнко працювати. У квітні жінка народить свого первістка.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла директор конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Анна Філімонова.



«Я часто здвоююся із Сашою. Але її батьки просили мене нічого не розказувати про вагітність Саші журналістам. Знаю тільки, що Саша почуває себе добре. Для дитинки вона підготувала уже чотири кімнати», каже директорка.



Київська модель Ірина, яка познайомилася з Сашою на конкурсі краси 2003-го каже, що чоловік Олександри – 74-річний мільярдер Філ Раффін змушує дружину їсти рибу. І не дозволяє розповідати про стать їхньої майбутньої дитини.



«Раффін змусив Сашу піти з роботи. Вона дуже боїться погладшати, бо через вагітність часто їсть уночі. З дитиною сидітиме дві няні і медсестра. Олександра вже літом повернеться на роботу», - запевняє модель.



Із круглим животом Олександра Ніколаєнко востаннє приїжджала у Київ торік у грудні. З чоловіком Філом вона брала участь у конкурсі «Міс Україна Всесвіт - 2010».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 6 Квітня 2010 11:22
Кілька днів тому вона народила хлопчика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus