USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Музей Волинської ікони пропонує екскурсію як у «стрілялці-бродилці»

2 Грудня 2009 11:14
У Музеї Волинської ікони можна придбати диск з віртуальною екскурсією залами музею.
У ДП «Волинські старожитності» розповідають про диск: «Завантаживши програму, ви опиняєтеся в музеї. Далі рухаєтеся кімнатами й підходите до експонатів на власний вибір. Ви рухаєтеся у тривимірному просторі, як у звичайній «стрілялці-бродилці», проте значно цікавіше. Біля кожної ікони є табличка з назвою. Поряд – дві віртуальні клавіші: однією ви вмикаєте розповідь про ту чи ту ікону, а іншою вимикаєте. Екскурсію веде сам директор музею Тетяна Єлісєєва.
Диск із віртуальною екскурсією можна придбати у музеї, хоча поки що випустили його невеликим тиражем.

Це перша інтерактивна презентація волинського музею – кажуть у «Волинських старожитностях». Цілком імовірно, що незабаром побачать світ диски з віртуальними екскурсіями по Художньому музею в  Луцьку та Колодяжненському літературно-меморіальному музею Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Юка Показати IP 2 Грудня 2009 15:31
віртуальна екскусрсія - це, звісно, супер! але краще все побачити на власні очі! воно того варте!
seal Показати IP 2 Грудня 2009 16:07
Класна ідея. Згідний, що, звичайно, краще все побачити на власні очі. Але диск, наприклад, можна подарувати друзям чи родичам з інших міст або навіть країн, які не мають змоги відвідати наші музеї особисто. Обов'язково придбаю кілька таких дисків.
Мочкош Дмитро (розробник) Показати IP 3 Грудня 2009 13:10
Доброго дня! Демонстраційний відео ролик Ви можете переглянути на цій сторінці http://creative0design.at.ua/publ/interaktivna_3d_prezentacija_muzeju_volinskoji_ikoni/1-1-0-8
seal Показати IP 3 Грудня 2009 14:22
До Мочкош Дмитро. Дякую на посилання. Переглянувши, ще більше захотілося придбати. Це буде найкращим подарунком на Різдвяні свята для моїх родичів у Росії.
Мочкош Дмитро (розробник) Показати IP 11 Грудня 2009 18:51
http://creative0design.at.ua/news/interaktivna_3d_prezentacija_muzeju_volinskoji_ikoni/2009-12-03-5

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus