USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Митці з усієї України розмальовували Луцьк

11 Жовтня 2015 19:00
Креативні гості з усієї України з’їхалися до обласного центру Волині, аби прикрасити вулиці міста новими малюнками. 10-11 жовтня в Луцьку відбувся графіті-фестиваль, який має назву «АЛЯРМ». Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.

У своїх роботах вуличні митці зображують абсолютно різноманітні малюнки та втілюють у життя найсміливіші задуми. Запрошені: Арм, Ферос, Ділк, Кено, Раст, Табу, Фено, Волек, Брат, Окей, Кеш, Пленет, МСК, Сєвєр, Факер, Шум, Слікез, Абсурд, Деф, Месс, Опен. Місцеві: Рейн, Еклєр, Енд, Кальков, Діма, Горбаль, Юрек, Інфе.

«Така ідея виникла, щоб об’єднати людей, які творять і малюють», - розповів організатор дійства і відомий райтер Андрій Присяжнюк. Також ініціатор додав, що ще однією із переваг графіті-фестивалю є можливість рейтерів одночасно займатися улюбленою справою і спілкуватися.

Фестиваль розділений на дві частини: обрані місця для творчості в районі КРЗ та узгоджені об’єкти, які розташовані ближче до центру міста. «Саме в місцях, де все сіре, переплетені труби і працюють заводи, я думаю, доречно малювати малюнки-графіті і додавати «кольорових плям»», - зазначив Присяжнюк.

Перевагою таких об’єктів є і те, що масштаби локацій дозволяють художникам самовиразитись та зробити задумане. Андрій Присяжнюк твердо переконаний: «у Луцьку такий фестиваль проводимо вперше, але не востаннє». Забігаючи наперед, він розповів, що у планах наступне таке дійство провести у місті Лева.



ФОТО видання Таблоїд Волині:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 11 Жовтня 2015 20:02
А навіщо розмальовувати дурницями будівлі банків,театрів,поремонтованих будинків? Хай собі обмальовують узгоджені місця,а розмальовувати та ще й калямаками архітектурні комплекси,культурні заклади,житлові будинки і т.і.-це ж хуліганство і злочин.
1125 Показати IP 11 Жовтня 2015 22:45
То купіть хлопцям фарбу, запропонуйте : стіни, паркани, жалюзі, шафи, кіоски.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus