USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На будівлі СНУ з’явився мурал

19 Червня 2016 14:10
У Луцьку завершився мистецький проект розпису муралу на будівлі Інституту мистецтв Східноєвропейського університету імені Лесі Українки. Малюнок розташований на стіні зі сторони в`їзду до центральної частини міста. Площа малюнку складає понад 100 метрів квадратних, - інформує ВолиньPost.

Над цим витвором мистецтва працював студент Інституту мистецт - Андрій Горбаль спільно з митцем Андрієм Кальком, який уже відомий чималою кількістю створених муралів у Луцьку та поза межами міста. Також допомагали у створені розпису викладачі Інституту мистецтв: Вадим Курилюк та Олександр Берлач.

Тема розпису - "Синтез мистецтва - музика, образотворче мистецтво, танець", в якій відображається відразу три види діяльності.

Автори малюнку переконують, що даний захід допоможе популяризувати новий формат вуличного мистецтва. Результат заходу - яскрава візитівка Луцька, яка доповнюватиме образ сучасного, розвинутого та привабливого міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
А Показати IP 19 Червня 2016 15:33
А це мурал чи мурло?
Здогадайся де Показати IP 19 Червня 2016 16:56
Здогадайся де - "Малюнок розташований на стіні зі сторони в`їзду до центральної частини міста".
Андрій Показати IP 19 Червня 2016 17:16
Цікаво, що вони курять перед початком та під час "творчості".
скептик до Андрій Показати IP 19 Червня 2016 22:36
травичку косять в заповідникуу "Гнідавське болото". воно поряд
Німкеня Показати IP 20 Червня 2016 11:53
Я звичайно не експерт, але для чого забруднювати стіну, автентично вона виглядала краще. Якщо панове ви вже й бажаєте розмалювати і показати свою творчічть , то це можна було б зробити після обговорення з суспільством, наприклад на сайті Волинських новин. А зараз при вЇзді в історичну частину міста ми спостерігаємо відверту мазню, без смаку та таланту. Жах.Таким чином ви просто забруднили весь університет мистецтв , вказавши на свою бездарність

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus