USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Ківерцівщині створять музей-криївку УПА

8 Липня 2016 23:32
Музей-криївку УПА планують створити на Ківерцівщині.

Про це повідомляють на сторінці Ківерцівського національного природниого парку «Цуманська Пуща» у мережі Фейсбук.

Сьогодні, 8 квітня, в приміщенні Ківерцівської районної ради відбулось засідання круглого столу з питань будівництва музею-криївки УПА на території Ківерцівського району. Ініціатором круглого столу виступив департамент інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації.

Учасники круглого столу ознайомилися з досвідом функціонування музеїв-криївок УПА в інших регіонах України, зокрема і на територіях національних природних парків.

Директор Ківерцівського НПП «Цуманська Пуща» Ігор Квач повідомив про ініціативу місцевої громади облаштувати музей-криївку УПА на території села Липно, яку одноголосно підтримали учасники круглого столу. Також зауважили, що за умови активного долучення до процесу підприємств лісової галузі, органів влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, побудувати музей можна без залучення бюджетних коштів.

Найближчим часом презентують проект відповідного будівництва, до розробки якого залучать проектні організації, науковці та історики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
СМС Показати IP 9 Липня 2016 09:23
блін, в Липно,. там ворони розвертаються. Розпиляти гроші хочуть
Латковський Вованн Показати IP 10 Липня 2016 14:11
Тільки. Не беріть брехуна та хапугу у свою компашку Грицюка Толю- той продасть все.
Липно Показати IP 23 Лютого 2024 09:26
Там є якась адреса. Бо таке відчуття що туди дійсно ворони не долітають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus