USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині презентували дві художні виставки

9 Травня 2016 22:05
Відразу дві художні виставки відкрили в культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського сьогодні, 9 травня. Перша – це персональна виставка робіт Олега Трунова, друга – випускниць художньої школи.

Про це повідомляє Буг.

У виставковій галереї, на другому поверсі, розмістилася виставка Олега Январського (Трунова). Митець народився у міста Нова-Одеса в 1956 році. У 1977-1993 роки проживав і творив у Володимирі-Волинському, деякі роботи залишилися в Успенському Соборі. Картини митець виконує в таких жанрах: сюрреалізм, імпресіоналізм та реалізм.

Художник не зміг бути присутнім під час відкриття виставки, але його друзі та сестра Олена розповіли, що пан Олег – це людина натхненна. Хоча серед його робіт є багато копій, але це неабиякий талант настільки відтворювати відомі картини. Виставка триватиме місяць – до 9 червня.


Картини випускниць Художньої школи знаходяться на першому поверсі Культурно-мистецького центру. Роботи на огляд містян представили відмінниці школи: Подгальська Олена, Постова Марія, Шелест Яна та Костюк Аліна.

Викладачем в школі була Свиридова Олена, яка розповіла, що дівчата старанно працюють та розвиваються в уміннях. Виставка триватиме до 20 травня. Також усіх присутніх запросили на виставку випусників художньої школи, яка відбудеться у червні.


Також у Культурно-мистецькому центрі ще триває щорічна Великодня тематична виставка, на якій представлені роботи всіх навчальних закладів Володимира-Волинського (ЗОШ, ЦПО, педагогічного коледжу та технікуму).

«Ще тиждень у нас триватиме Великодня виставка. Роботи дуже гарні та цікаві. Ми організували декілька таких тематичних виставок (зима, весна, літо, осінь та інші). Хотілося щоб долучалось як можна більше талановитих жителів Володимира-Волинського, щоб не соромилися і приходили до нас» – зазначила Катерина Петрович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оксана Показати IP 9 Травня 2016 23:41
Це люди з якимись вадами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus