USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині презентували книгу про Майдан

15 Листопада 2016 08:46
Нову книгу «Портрети і силуети» відомого місцевого літератора, лауреата численних журналістських конкурсів, члена Національної спілки журналістів України Олександра Хоменчука презентували у Любомлі.

Подія відбулася у місцевій районній бібліотеці під час засідання літературно-мистецького клубу «Хвилі Світязя», - інформує Волинська регіональна дирекція НТУ.

Автор присвятив кілька розділів подіям Майдану і людям героїчної долі, які зі зброєю в руках відстоюють незалежність нашої країни.

Журналіст із 40-річним стажем досі не розлучається з блокнотом. Усі викладені в книзі події, характери і долі людей, маловідомі факти історії списані з натури. За справедливість і принциповість він не раз потрапляв у немилість радянських чиновників.

Уже 20 років при районній бібліотеці діє літературно-мистецький клуб «Хвилі Світязя», ініціатором стоворення якого, а відтак, керівником, є Олександр Хоменчук. Клуб об’єднав творчу інтелігенцію міста.

Презентована книга «Портрети і силуети», сповнена патріотизму, справила враження на читачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
замполіт Кобилинськи Показати IP 15 Листопада 2016 09:50
знайшли чим гордитись треба той майдан забути,а готуватись до нового .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus