USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині - вернісаж «З весною у серці»

7 Березня 2015 23:50
Понад п'ять десятків картин представили ковельські художники на виставці «З весною у серці».

Роботи виконували в різних техніках: акварель, олійний живопис, пастель. Однак у всі твори вкладали власні надії, тому картини віддають теплотою і ніжністю. Як і сама весна, пробуджують у кожному добрі та світлі помисли. Про це повідомляє Телевізійний центр Ковель.

«Коли починаєш малювати, дійсно відсторонюєшся від цих проблем і налаштовуєшся на весну. Хочемо, щоб ці роботи пробудили вас на такий гарний весняний лад. Ми довго думали і вибирали назву цієї виставки. Хочемо, щоб ця весна була не тільки символом пробудження природи, але й пробудженням нашої свідомості, нашої гідності. Хочемо, щоб у нас дійсно пробудилися весняні та життєдайні сили», - розповідає художниця Оксана Цюп'яшук.

«Бачити світло, коли навколо тебе стільки темряви — непросто», - стверджують організатори вернісажу. Серед 18-ти художників, чиї роботи представили в експозиції виставки «З весною у серці», ковельчани зустрінуть як відомі, так і нові прізвища.

«Ви розумієте, що в країні зараз така ситуація, що дуже важко налаштуватися на весняний позитивний лад і настрій. Тим не менше, ми все-таки знайшли в собі сили і підготували виставку, яку заздалегідь запланували. Так само, як весною пробуджується природа, ми теж будемо сподіватися на пробудження...», - говорить координатор виставки Світлана Солодун.

Весна в полотнах ковельських художників — це і вродлива жінка, і милий серцю куточок рідного міста чи пейзаж, і, звичайно, квіти. Головне — малювати все це щиро, вкласти душу, відчути гармонію навколишнього світу.

«Світлі, хороші кольори картин, від яких віє теплотою, добром і позитивною енергією. І ось цей позитив передаватиметься іншим. Люди стануть добрішими, милосерднішими. І менше буде тієї біди і зла, які зараз є в нашій державі», - говорить художник Микола Конопацький.

Організатори виставки та художники сподіваються, що їхні спільні зусилля знайдуть позитивний відгук у ковельчан. Бо Україні, яка піднімається з колін, сьогодні як ніколи потрібні небайдужі серця, здатні протистояти злу і творити добро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus