USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині з’явилась «Віршована алея»

30 Липня 2016 23:30
Незвичний арт-проект реалізували у Нововолинську. Нововолинці позитивно відреагували на «Віршовану алею» та продемонстрували готовність до чогось нового у житті міста в майбутньому.

Про це повідомляє БУГ.

29 – го липня на території міського центрального парку відбулась офіційна презентація проекту «Віршована алея», яка була створена зусиллями активістів МРЦ «Нові крила».

Як зазначає керівник МРЦ ”Нові крила” Павло Медина, алея є міжнародним проектом, так як над його реалізацією також працювала представниця корпусу миру з США міс Anna Eckert-Kramer.


Фонд “Прибужжя” долучився до реалізації проекту фінансово підтримавши молодих активістів.

Зі слів представника Британської ради в Україні Захара Ткачука, загалом втілено у життя понад 200 проектів (на Волині – 32), які допомагають створити позитивну репутацію України на міжнародній арені. У Нововолинську це перший, але далеко не останній проект.

Найближчим часом планується проведення аналогічних заходів у Луцьку, зокрема, «Вест медіа фесту», метою якого є навчання молодих журналістів, та «Татофесту», що буде зорієнтований на батьків та їхніх дітей.

На відкритті був присутній заступник міського голови Андрій Сторонський, котрий назвав алею «прогресивним проектом». Керівник громадської приймальні народного депутата України Ігоря Гузя у Нововолинську Олександра Струбицька нагородила 5-х волонтерів грамотами за активну участь у створенні «Віршованої алеї».

Учасники заходу мали можливість зробити мехенді та аква грим. Усі благодійні внески підуть на розвиток «МРЦ Нові крила».

Нововолинці позитивно відреагували на «Віршовану алею» та продемонстрували готовність до чогось нового у житті міста в майбутньому.

Сподіваємось, що співпраця Британської ради в Україні та МРЦ «Нові крила» на цьому не закінчиться та буде продуктивною й надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus