USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На кіно в Україні виділили 130 мільйонів гривень

10 Січня 2011 10:09
На розвиток українського кіно в держбюджеті передбачено 130 мільйонів гривень, а на українську книгу - 20 мільйонів гривень.

Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов, - пише 10 січня ТСН.

«У цьому бюджеті передбачено на розвиток українського кіно 130 мільйонів гривень, а на друк української книги - 20 мільйонів. У минулому році було 12 мільйонів», - зазначив регіонал.

За його словами, до 2015 року діють пільгові умови оподаткування для тих видавництв, які займаються виданням книжок в Україну. Вони звільнені від податку на прибуток і від подат-ку на додану вартість.

Зубанов нагадав також про прийнятий закон про українське кіно, який діє з лютого.

«У законі – ред теж є звільнення від податку на прибуток і додану вартість. Крім того, є конкретні статті, що передбачають підтримку української книги та створення українських фільмів», - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus