USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На луцькому КВНі перемогли тернополяни. ФОТО

11 Березня 2011 17:04
У першому півфіналі Ліги КВН «Волинь» найкращими стали тернополяни, луцька ж команда посіла друге місце.

За путівку до фіналу волинської Ліги КВН у Палаці учнівської молоді Луцька 10 березня змагалось аж сім команд: «Емансіпе» (Луцьк), «Т.Б.П.Ч.» (Рівне), «Наслідки політехніки» (Львів), «Кабмін» (Тернопіль), «Тра-та-та 36 км» (Новояворівськ), «ТоргашиЖ» (Київ) та Что hot team то творим» (Бєльци, Молдова).

Команди зіграли чотири конкурси: «Візитку» та «Розминку», «Відеоконкурс», у якому презентували публіці вже готові ролики, а також «Музичні епізоди». Останній конкурс у Лізі КВН «Волинь» запровадили вперше.

Оцінювало жарти команд журі, яке складалось виключно з чоловіків. До нього увійшли: екс-кавеенщик та журналіст Андрій Собуцький, заступник редактора газети «Відомості.ua» Михайло Гарщаль, колишній кавеенщик та ведучий радіостанції «Луцьк» Сергій Ткачук, гравець рівненської КВН-команди «Аварія» Андрій Боблях та головний організатор Ліги КВН «Волинь», голова Волинської асоціації КВНу Валерій Пельц.

Редакторський супровід гри забезпечували кавеенщики з досвідом Руслан Місюк та Олександр Мельник, а ведучим ліги знову був директор радіо «СіД FM» та колишній кавеенщик Андрій Зубенко.

Тернопільська команда «Кабмін» уже з першого конкурсу довела, що варта перемоги. Жарти у хлопців були дійсно дотепні, а виконавська майстерність на висоті. Особливо тепло сприймала публіка двох огрядних гравців, які завдяки своєму зовнішньому колориту та акторській майстерності привели свою команду до перемоги.

Гарно показала себе і луцька жіноча команда «Емансіпе». Дівчата обрали для себе образи незалежних і гордих панянок, тому й жартували на «вічну тему» – стосунки чоловіка і жінки.

Молдовській команді під час деяких конкурсів було важко з українською мовою, що стало приводом для жартів з вуст суперників.

Загалом теми для жартів були звичними – політика, влада, студентське життя, алкоголь, міліція, шоу-бізнес, телебачення, реклама, гопники.

Так, кавеенщики переконували публіку у тому, що після останнього туру Ґринджол Південною Африкою, там піднялась революція. А дівчата з п’ятим розміром грудей помічають свою вагітність лише на дев’ятому місяці.

«ПТУ мені в резюме! Азарова мені в уряд! В рваних носках мені в гості», – жартували львів’яни з «Наслідків політехніки».

«Я на ній, вона на мені. Ми потієм, як олені. І ніяка то не шутка. То сі напхана маршрутка», – веселили зал тернополяни.

Відтак, за результатами гри, на першому місці опинилась команда «Кабмін» (18 балів), на другому – «Емансіпе» (17 балів), третє та четверте місця розділили «Тра-та-та 36 км» та «Что hot team то творим» (обидві команди набрали по 16,4 балів). Усі ці команди потраплять до фіналу. П’яте місце посіли «Наслідки політехніки» (15,4 балів), шосте – «Т.Б.П.Ч.» (14,8 балів), а сьоме – «ТоргашиЖ» (13,6 балів).












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ен. Показати IP 11 Березня 2011 23:13
жахливий зал, жарти відстій.. підняття ціни до 30грн за білет аж ніяк не зрозумію
віталік Показати IP 12 Березня 2011 08:08
КВН був класний. Трішки слабшими були команди з Києва та Рівного. Тернопіль, Новояворівськ, Молдавани та звичайно наші дівчата були на високому рівні. Єдине що не сподобалось - журі.
Роман Показати IP 12 Березня 2011 08:17
а мені зал дуже сподобався, по-перше краща оглядовість ніж ДК, по друге тепліше. приємно здивували організатори. тернопіль просто вау, я пісяв від сміху)))
sukoman Показати IP 12 Березня 2011 09:49
зал некомфортный, стульчики ужасные, звук отстойный, комманды на троечку с натяжкой. Больше я 30 грн не выложу за такое "веселье".
серж Показати IP 12 Березня 2011 10:53
когда следующий КВН ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus