USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На луцькому КВНі учасниця показала голі груди. ФОТО

29 Жовтня 2010 10:17
В першій одній четвертій третього сезону Ліги КВН «Волинь» перемогу здобула команда з Тернополя, однак публіку і журі найбільше повеселила учасниця молдовської команди, яка під час свого виступу з’явилась на сцені напівоголеною.
Як розповів директор Ліги КВН «Волинь» Валерій Пельц, журі не очікувало такого повороту подій під час гри, хоча редактори про сміливий хід молдаван знали заздалегідь, дозволивши їм такий номер.
«Нічого такого в цьому я не бачу. Вона ж зрештою груди не показала, а прикрилась. Але сам факт дійсно вразив. Так, всі були в шоці, але й сміялись від душі», – прокоментував він.
Загалом з’ясовувати, хто дотепніший 28 жовтня у луцькому «Палаці культури» зібралось сім команд. Серед них були дві волинських команди – з Луцька та з Ковеля, по одній з Рівного, Києва, Тернополя, Новояворівська та власне з Молдови – команда з міста Бєльци.
Їхні здібності, окрім Пельца, оцінювали ще чотири члени журі: колишні кавеещики Вадим Максимчук та Юрій Тертичний, заступник редактора газети «Відомості.ua» Михайло Гарщаль та лідер гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук. Незмінними залишились і редактори Ліги – теж кавеенщики в минулому Олександр Мельник та Руслан Місюк. Вдруге поспіль дійством заправляв ведучий Андрій Зубенко.
Команди змагались у чотирьох конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Дуель» та «Стем». Лейтмотивом гри стало гасло «Всі зміни на краще», а у конкурсі «Стем» гумористи повинні були дотримуватись теми «Від зміни місць доданків сума не міняється».
Жартували кавеенщики, як годиться, на найбільш популярні теми – були жарти про студентство, міліціонерів, армію, гопників, дівчат, політику, інтернет, алкоголь, секонд-хенд, згадували і про популярні в Україні співочі талант-шоу. Молдавани ж радували своїм національним гумором про будівельників.
Не забули команди посміятись і з політики, хоча політичних жартів було не так багато, як в минулому сезоні.
Так, ковельська команда «Лінія відриву» заявила, що мовляв усі сидять у цьому залі і думають, що тут смішно.
«А ви сходіть 31 жовтня на вибори і подивіться у список. Отам реально смішно», – пожартували вони.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
дідо Показати IP 29 Жовтня 2010 10:42
може у них там ,у Молдові, це норма...а в Україні -це вульгарно...
Інтелігент Показати IP 29 Жовтня 2010 10:44
Найцікавіше, що цей КВН проходив за підтримки кандидата в мери Романюка! Може це для нього цицьки на сцені показували? Гиги. Ото мера будемо мати. Позор
єБЮТ Показати IP 29 Жовтня 2010 10:45
Голі груди за підтримки Миколи Романюка. Клас!
Симон Показати IP 29 Жовтня 2010 10:51
Можливо, то і занадто, але треба віддати належне, що не кожна дівчина на таке наважиться. За відважність дівчині - 5! ))
Вікторія до Симон Показати IP 29 Жовтня 2010 10:54
Справити велику нужду на Майдані незалежності - теж певно мужність треба. Але по рівню потреби - ці вчинки однакові.
FANTOMAS до Вікторія Показати IP 30 Жовтня 2010 09:53
100 %
Назар Правда Показати IP 29 Жовтня 2010 11:17
Ну має бути у КВН ЯКАСЬ ЦЕНЗУРА, це вже занадто. Це стосується і самої команди. Це може свідчити про відсутність саме інтелігентного гумору (аксакалами яких до прикладу є ПрожекторПерісхілтон, хоча це і інший формат)у середовищі команди. Коли не має першого у хід вступаю СІСЬКІ (закриті вони чи відкриті). Сам факт - самі ж ВН у заголовок пустили - уачсниця показала ГОЛІ ГРУДИ, знасить ставка команди і була на ГОЛІ ГРУДИ...Порада жюрі - розглянути питання про участь цієї команди взагалі у Лізі КВН, друге - учасникам команди задуматись над рамками, це не приватна вечірка, і не пянка у когось на хаті - це ПУБЛІЧНИЙ ВИСТУП перед великою аудиторією, де можуть сидіти і діти у тому числі. ГАНЬБА і орговикам і команді за такі прорахунки
Viktor 69 Показати IP 29 Жовтня 2010 12:23
Все нормально.... Демократія... Досить вже цієї радянської цензурщини... МОЛДОВА СУПЕР.....
глядач Показати IP 29 Жовтня 2010 12:41
якщо Ви не помітили КВН не проходив під патронатом Романюка
ше один глядач Показати IP 29 Жовтня 2010 13:46
Назар Правда, а ще треба було ввести дрескод - шоб всі в галстучках приходили, просити глядачів не шуміти - не заважати людям виступати. Тьфу, якій брєд. Мені аж цікаво, хто з тих людей що відписались тут, хоч вчора на КВНі був? Це було вульгарно? ні. все було прикрито, все було в контексті жарту, все було легко ну і звісно ж гарно. Якщо вас це посоромило - то ви вже цвіллю напевно покрились... Аааа! Який сором! Груди прикриті руками! Як це стидно!!! Ай яй яй!!! А ВН в заголовку так написали, шоб заінтригувати, а не через якісь сором.
miscman Показати IP 29 Жовтня 2010 14:26
коментаторам, які засуджують цицьки: хлопці, в мене для вас погані новини.
Цицьколюб Показати IP 29 Жовтня 2010 15:02
Молодці, молдовани! Правильно!!! Хватить ходити в путах кріпосного ладу! Показати гарні груди - не гріх і не сором. По місту ходять такі, що показують свої цицьки, "вісящіе, песочного цвета", як бакенбарди тургенєвського Базарова. Показуйте, дівчатка цицьки - це не гріх. Цицьколюб, але вже похилого віку.
Man Показати IP 29 Жовтня 2010 15:08
Дівка молодчинка! Груди люкс! Тепер почну на КВН ходити!
Цицьколюб Показати IP 29 Жовтня 2010 15:24
Якби хлопці ще щось показали!
ЛітРедактор Показати IP 29 Жовтня 2010 16:08
Ото вже роздуваєте, як завжди, шановні))) Не ГОЛІ, а ОГОЛЕНІ))) Це чудово видно на фото!!)) Це - легке "ню")) Найбільш сороміцькі місця дівчина якраз і закрила руками, а все інше вам малює збочена фантазія)) І, взагалі, молдавська команда розбила усі стереотипи про специфічний гумор цієї національності. В українців, які того ж вечора виступали, були жарти більш "пласкі"))
ЛітРедактор Показати IP 29 Жовтня 2010 16:20
А вони й показали, якщо ви не бачили!!)) Троє лучан свої грудні клітини)) Щоправда, з жартом їхнім про волохатість цієї частини тіла це не було поєднано, адже у жодного волосяний покрив аж ніяк не впадав у вічі публіці))) Так що, дійсно, треба спершу побувати на певному заході, а тоді вже коментувати)))Логічно, Ватсон))
До Цицьколюба Показати IP 29 Жовтня 2010 16:21
Так ти цицьколюб, чи ...люб????????
Волиняка Показати IP 29 Жовтня 2010 16:47
Цицьки, врятують світ!!!
Андрій Зубенко Показати IP 29 Жовтня 2010 21:01
Всім привіт. Судячи з коментів молдавани змогли наробити шороху на цій грі. Хочу звернутися до критиків, а саме Дідо та Назара Правди. Дідо, те що Ви називаєте вульгарщиною, абсолютно таким не є. Учасниця команди не демонструвала повністю свої принади, а лише частково оголила прикривши їх руками. Так що все в межах розумного. Назаре, складається враження, що Ви такий "целомудренный", що на Вашу думку жінки повинні ходити в паранджі. Ставка команди була не на голі груди. На "чорних" КВНах і не таке ще можна побачити і там, досить, часто, демонстрація оголеної натури не має жодного сенсу (так аби було). Але це не означає, що я закликаю команди до подібного на іграх Ліги КВН "Волинь". Боронь Боже! Якщо жарт окреслений натяком, то він дивиться набагато краще ніж пряма демонстрація. За подібні жарти команди виключати з сезону ніхто не буде. Для Вас наведу такий факт: у Книзі рекордів КВНу, що розміщена на сайті АМІК, є такі дані: далі цитата російською "Самая первая обнаженная грудь в КВНе - Ирина Елкина (КВН ДГУ), Фестиваль "КиВиН-93", номер "Эммануэль". - Самый первый обнаженный мужчина в КВНе - Кирилл Качурин (КВН РУДН), Фестиваль "КиВиН-2004", "Мужик сказал - мужик сделал!"." І все це було продемонстровано на Першому каналі і нічого. Цензурні комісії не збиралися, доган не писали. Так що простіше ставтеся до того, що відбувається на сцені під час КВНу. Якщо редактура пропустила цей номер, значить вони були переконані у його силі. А в редактори КВНу хлопців з вулиці не беруть.
Віта до Андрій Зубенко Показати IP 30 Жовтня 2010 17:15
Привіт!!!! як на мене трошки вульгарнувато було, але всім було весело. Засуджувати не варто нікого. Молдавани весела команда!!!!
Никита Показати IP 30 Жовтня 2010 01:31
В общем так...)всем привет! Пишет собственно игрок команды "Что hot-team , то и творим ))" что касается выше сказанного , те кто понял и оценил смысл номера большое спасибо..., а остальным хочу сказать одно... 1.Это не сиськи, а груди это во первых... 2.Во вторых здесь нет ничего вульгарного ,как расписали выше...стыд , срам... чё за паника, чё за кипишь?)), ребятки 2010 год, какой век на дворе...? это не 60тые...))) груди это круто))) ёмаё) 3. Я думаю всем всё понятно)... п.с. - : спасибо за внимание.... с уважением команда "Что hot-team, то и творим" (Молдова,Бельцы)
Никита Показати IP 30 Жовтня 2010 01:33
И ещё, что касается собственно самого номера.... номера с грудями ... Этот номер неоднократно был показан во многих лигах и городах украины и везде одобрен и был принят на ура, впервые здесь такой резонанс получился...)
Зю Побережнюк Показати IP 31 Жовтня 2010 19:26
ці тупі жарти про молдаван задовбали, бля. це якось так принизливо
Осік Показати IP 1 Листопада 2010 09:51
команда з Молдови чудово себе зарекомендували на фесті в Рівному і у Луцьку...вони хороші і позитивні..в 1хньому номері не було нічого аморального,і глядачі це зрозуміли.. тому попрощє ставтесь..
КОМПЕТЕНТНИЙ Показати IP 2 Листопада 2010 20:57
Шановне панство!!!!редактура Ліги відстінна ,тай самі хлопчики загрались у КВН ... Відчули владу грошей і.тепер неможуть поділитись між собою томущо КОЖЕН ХОЧЕ БІЛЬШЕ!!!
Андрій Зубенко Показати IP 3 Листопада 2010 09:02
Шановний,КОМПЕТЕНТНИЙ, що означає Ваш вислів "редактура Ліги відстінна ,тай самі хлопчики загрались у КВН ... Відчули владу грошей". Я не розумію руху Ваших думок. В чому проявляється те, що хлопчики загрались в КВН? У чому це проявляється? Більш конкретно розпишіть. Я бачу тут багато хто полюбляє кинути пару фраз, аби сказати, не розкривши повністю думки. Я готовий подискутувати. Чекаю на Ваші аргументи.
я так думаю Показати IP 5 Листопада 2010 18:55
мені здається, що КОМПЕТЕНТНИЙ -- зовсім не КОМПЕТЕНТНИЙ в КВНі.))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus