USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На церемонії «Греммі-2010» співатиме 3D-шний Майкл Джексон

22 Січня 2010 19:06
 
На церемонії нагородження «Греммі» покажуть кліп Майкла Джексона «Earth Song» у 3D-форматі. Об\'ємному зображенню «короля поп-музики» будуть наживо підспівувати Селін Діон, Дженніфер Хадсон, Керрі Андервуд та Ашер.
Американська академія звукозапису підготувала посвяту поп-співаку Майклу Джексону, який помер у червні 2009 року у віці 50 років.
У ході 52-ої церемонії вручення премій «Греммі» яка відбудеться 31 січня в Лос-Анджелесі, буде представлений відеокліп на пісню Джексона «Earth Song» у форматі 3D. Об\'ємному зображенню «короля поп-музики» будуть наживо підспівувати володарі «Греммі» Селін Діон, Дженніфер Хадсон, Керрі Андервуд та Ашер – передає ТСН.
3D-кліп на «Earth Song» було знято незадовго до смерті Джексона; передбачалося, що він буде транслюватися в ході серії з 50 концертів музиканта в лондонському залі O2 Arena під назвою «This Is It», які повинні були стати його прощальними гастролями. Ролик замислювався як центральний момент шоу і, за свідченням давнього соратника співака і співпродюсера церемонії «Греммі» Кена Ерліха, коли Джексон вперше побачив це відео «в його очах були сльози».
Завдяки трансляції кліпу «Earth Song» церемонія «Греммі-2010» стане першим в історії розважальним телешоу з застосуванням 3D-технологій.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Полішук Показати IP 23 Січня 2010 15:36
скоро клонують ту обізяну, і будуть їй як богу поклонятись...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus