USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині визначали кращих театралів

29 Листопада 2010 12:48
У Ковелі в Палаці учнівської молоді імені Івана Франка відбувся обласний регіональний огляд-конкурс театральних колективів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів.
Організатори – управління освіти і науки облдержадміністрації та Волинський державний центр естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-навчальних закладів, повідомляє «Ковельська правда».
У Ковель з’їхалися діти з Ковельського, Любомльського, Старовижівського, Турійського, Ратнівського, Шацького районів. Загалом у конкурсі взяло участь сім колективів.
Ковель представляли вихованці драматичного гуртка Палацу учнівської молоді імені Івана Франка, керівник Руслана Чарнюк. Вони представили казку Лесі Українки «Лелія».
Колектив нагородили грамотою за перше місце, подарунком і солодким призом від спонсорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus