USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині змагаються «Срібні дзвіночки». ФОТО

21 Січня 2011 14:55
На Волині відбувається 14-й обласний вокальний конкурс української сучасної пісні «Срібні дзвіночки».
Близько 70 юних вокалістів змагаються у Ківерцях, в Центрі естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, повідомляє Волинська ОДТРК.
«Беруть участь представники усіх районів та міст Волині, вокальна майстерність виконавців постійно зростає», – розповів директор закладу Володимир Шпалерчук.
Тим часом член журі конкурсу, народний артист України, соліст Волинської обласної філармонії Василь Чепелюк зауважив, що оцінювати виконавську майстерність цьогорічних конкурсантів будуть досить прискіпливо.
Змагаються учасники у трьох вікових групах: молодшій, середній та старшій.
Переможці «Срібних дзвіночків» старшої групи, згідно із наказом управління освіти і науки облдержадміністрації, навчатимуться у Луцькому педколеджі.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Радник Показати IP 21 Січня 2011 21:10
Ви гляньте, хто сидить у журі! Одні старі пердуни!!! Вони що - адекватно тих дітей оцінять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus