USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На «Волинському Великодні» Ціхоцька співала під народні танці. ВІДЕО

8 Квітня 2010 10:07
Оригінальність фольклорного співу, народних танців і сольного професійного виконання українських пісень поєднала наша землячка, відома співачка Тетяна Ціхоцька під час концертного шоу «Волинський Великдень».

Святковий концерт відбувся вчора на сцені Волинського обласного академічного драмтеатру імені Тараса Шевченка у Луцьку.

Директор департаменту культури і збереження історичної спадщини Луцької міськради Сергій Годлевський зазначив, що подібного на Волині, крім Тетяни Ціхоцької не робив ніхто.

«Поєднати практично непоєднувані жанри на одній сцені — це дуже смілива і захоплива ідея. Збір фольклорних і професійних гуртів створив справжнє шоу. Окрім того, концерт відкрив глядачам безліч нових імен.

Щодо режисури, то варто наголосити, що шоу такого типу організовується вперше. Тому доробок і так званої «шліфовки» не уникнути», - зауважив Сергій Годлевський.

Глядачі побачили набір об’єднаних між собою композицій, кожна з яких відображала ту чи іншу святкову традицію. Були гуляння на галявині, закликання весни, Великодня хода і жартівливе «в’язання колодки». Навіть святкування у шинку під час антракту та виставка-розпродаж сувенірів.

За словами шанувальників народної музики, шоу стало справжнім втіленням українських звичаїв і традицій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
mia Показати IP 9 Квітня 2010 09:24
ТАКОГО дійства не бачила давно.щоб у нашому драмтеатрі та місцева співачка робила ШОУ! Браво артистам.Дуже кольорово, вишукано, і в антракті - кльовий буфетик з напоями і ще з музикантами. емоцій-на півроку!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus