USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Надія Гуменюк презентувала нову книгу, яка «торкається душі»

1 Червня 2017 11:06
«Етюд із метеликом», який нещодавно вийшов друком, волинська письменниця Надія Гуменюк присвятила темі кохання: тому, наскільки важливо дарувати свою любов іншим і відчувати те, що і тебе люблять.

Нову збірку «маленьких повістей» авторка презентувала поціновувачам своєї творчості в останній весняний день, 31 травня, у луцькій книгарні «Є».

«Окрім серйозних книг, суспільно-політичних, патріотичних, людям потрібні ті книжки, які торкаються їхньої душі, торкаються найсокровеннішого, які – про ті почуття, без котрих людина просто не може жити. Людина від народження і до самої смерті потребує любові, уваги, тепла, вона просто не може жити без любові», – підкреслила Надія Гуменюк.
На переконання письменниці, те, що така література важлива й необхідна нашому суспільству, засвідчує хоча б той факт, що її книга знайшла свого видавця.

Необхідно відзначити, що, попри свій ліризм, оповідання, які увійшли до «Етюду з метеликом», не позбавлені драматизму і порушують досить серйозні теми, такі, як, наприклад, самотність людини, боротьба з тяжкою хворобою, виховання.

«Ці маленькі повісті також пронизливі та щемливі. Книга наповнена різними образами, різними сюжетами, і все це – на тлі того часу, в якому ми живемо, в якому жили герої», – поділилася письменниця.
Та додала: «Хочеться, щоб, коли ви прочитали цю книгу, зрозуміли, відчули, як це важливо – любити, коли тебе люблять, як важливо, коли поруч є люди, близькі тобі, на яких можна покластися, яким можна вірити і з якими можна йти до останнього свого подиху, до останніх своїх днів».

Підтримати авторку на презентації прийшли теж її чоловік, письменник Володимир Лис, і син Сергій.

«Ці історії дуже цікаві, вони – про те, як людині може допомогти любов. Ці історії свого роду як подорожник, який іноді лікує більше ніж, якісь надсучасні ліки», – сказав Володимир Лис.
Письменник відзначив, що «Етюд із метеликом» поєднує вишуканий стиль написання, характерний для Надії Гуменюк, та щирість, драматизм і філософію. Загалом він запевнив, що найбільше цінить уміння авторки через власні рефлексії подати певний філософський зміст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus