USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Найкращий джазовий тромбоніст виступить у Луцькому замку

3 Червня 2014 08:00
Міжнародний джаз-фольк фестиваль «Музичні діалоги» вже вдесяте відбудеться у Луцькому замку. Свято музики приурочили до Днів Європи.

Про це повідомили організатори фестивалю.

Нагадаймо, у зв’язку з трагічними подіями на сході України 10-й Міжнародний джаз-фольк фестиваль «Музичні діалоги» перенесли на 6 червня. Фестиваль триватиме один день у Луцькому замку, розпочавшись о 18.30.

У програмі фесту:

Дует Ленартовичів «Дайте спокій!» (Україна, Луцьк)
Гітарний дует «BIG SECOND» (Україна, Київ)
3D-Jazz (Україна, Луцьк)
Хедлайнер: «Гжегож Нагурський квартет» (Польща)

Гжегош Нагурський – тромбоніст, композитор, доктор Інституту Jazzової академії музики в Катовіце. Він почав свою музичну кар’єру ще будучи студентом в Академії музики в Катовіце (1983-1987), також жив та працював у США. Співпрацював з мультиінструменталістом Іра Салліван, і виступав з Реєм Чарльзом, Тіто Пуенте, Джо Хендерсоном, Майклом Брекером, Марією Шнайдер, Філом Вудсом та іншими музикантами. Після повернення у Польщу з 2007 року грає у власному квартеті. Нагурського вважають найкращим джазовим тромбоністом Польщі.

У рамках фестивалю відбудеться виставка польського джазового плакату, а також збір коштів для кримських біженців на Волині. Вартість квитка становить 50 гривень.

Фестиваль проходить під патронатом Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку. Партнером є культурно-освітній центр «Майстер клас», а організаторами – Волинське молодіжне громадське об’єднання «Єднання» та Благодійний фонд «Співдружність-Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus