USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Назвали найтиражніші альбоми 2010 року

29 Грудня 2010 15:15
MTV назвав найпродаваніші музичні альбоми 2010 року - перше місце посів диск The Fame Monster американської співачки Lady GaGa.

У 2010 році The Fame Monster, який надійшов у продаж ще в кінці 2009 року, розійшовся накладом у 5,8 млн. екземплярів, - повідомив 29 грудня Кореспондент .

"Альбом став бестселером року! Я з хвилюванням думаю про те, що буде далі. Вірте і багато працюйте, і ваші мрії збудуться", - написала стосовно цього Lady GaGa в своєму блозі на Twitter.

Друге місце в списку найбільш продаваних альбомів року посів Емінем з платівкою Recovery. Альбом надійшов у продаж у червні і за півроку розійшовся накладом у 5,7 млн. копій.

Третє місце посів 16-річний поп-співак Джастін Бібер. Але піднятися в чарті так високо виконавцю дозволив той факт, що враховувалися тиражі відразу двох його записів My World і My World 2.0.
Ці роботи вважаються складовими частинами дебютного альбому Бібера. Вони розійшлися сумарним тиражем у 5,6 млн. екземплярів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Helge Показати IP 29 Грудня 2010 21:50
Lady GaGa - "сменщица" еще одной "талантливой" и дряхлеющей еврейской певицы, которую мы знаем под именем "Мадонна" - нас опять ждет это "ничто", которое следующие лет 20 будет засирать мозги населению Земли своим "творчеством".... Интересно, когда она подпилит спилит свой характерный "клюв"!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus