USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Охочих буянити на «Бандерштаті» чекатимуть козацькі нагайки

13 Липня 2010 17:55
Під час проведення фестивалю «Бандерштат» на території Музею сільського господарства в селищі Рокині буде порядок – за належною поведінкою «тусовщиків» обіцяють слідкувати пильніше, ніж в минулі роки.

Про це розповів директор науково-виробничого комплексу Волинської державної сільськогосподарської дослідної станції-музею історії сільського господарства Волині – скансен Олександр Середюк.

Керівник музею стверджує, що не боїться неадекватної молоді, бо під час подібних заходів охорону значно посилюють.

«Будуть задіяні не тільки працівники музею, а й приватні охоронні структури і районний відділ внутрішніх справ. Крім того, буде українське козацтво, яке прийде з нагаями та шаблями і триматиме там порядок. Ніякої пиятики не буде», – повідомив Середюк.

Середюк також розповів, що до усіх фестивалів ставиться позитивно, «бо це одна із форм відпочинку, а водночас і можливість збагатитись інформацією».

«Молодь щось осягне, можливо, відчує повстанський дух. Головне – не з підручників. Будуть і учасники цих подій – ветерани. Але це не треба паплюжити, іронізувати. Тому я з радістю сприйняв ідею проведення фестивалю на нашій території. Хочу єдиного – щоб усе відбувалось у межах культури. Ми зі свого боку зробимо все для того, що захід пройшов чемно», – запевнив музейник.

Нагадаємо, фестиваль української альтернативної музики «Бандерштат» цьогоріч змінив прописку і відбуватиметься на території Музею сільського господарства Волині протягом 7-8 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
З Рокинь Показати IP 13 Липня 2010 22:37
"Хочу єдиного – щоб усе відбувалось у межах культури." Господи. Та поїдьте у Рокині на будь-які вихідні, і подивіться, яку там "культуру" Середюк розвів! Повно п"яних, кричить російська поспа з колонок, мати, і сміття. Бандерштат догробить колись унікальні дендропарк і музей
rusych Показати IP 15 Липня 2010 16:12
навпаки, думаю це будуть чи не єдині вихідні коли там лунатиме нормальна українська музика і не буде пяних морд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus