USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Олег Табаков ніяк не може наїстися

2 Лютого 2010 19:13
 
Актор Олег Табаков страждає від переїдання. Він каже, що в цьому винне його голодне дитинство.
Олег Табаков у свої 74 роки виглядає чудово і справляє враження здорової людини. Проте, як виявилося, артист страждає булімією і звинувачує в цьому голодне дитинство.
Актор зізнається, що йому завжди хочеться їсти, і іноді цей процес просто не піддається контролю. Його трапези все частіше закінчуються непритомністю і викликом «швидкої допомоги», лікарі якої промивають йому шлунок. При цьому Табаков продовжує багато їсти.
«Я не в силах встояти, - скаржиться він. – Ночами пробираюся на кухню, запихають в рота шматок ковбаси».
Виною всьому є голодне дитинство, яке припало на період Великої Вітчизняної. Після цього Олег Табаков звик нічого не залишати на тарілці.
«У тата завжди були заначки, - каже син актора Антон Табаков. - Цукерки, сухарики, шматочки ковбаски розіпхав по всіх кишенях. Порожній шлунок доставляє йому дискомфорт. Дієти тато ненавидить. Потерпить якийсь час, поголодує перед виставою, а потім наїдається від душі».
Зараз за здоров\'ям Табакова стежать кілька сімейних лікарів. За словами його сина, медики марно намагаються змусити актора правильно харчуватися, – пише ТСН.
«Він сам це не відстежує, але за його раціоном постійно спостерігає хтось з родичів», - розповів він.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus