USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оновлений «Титанік» вийде через два роки

12 Березня 2010 19:05
Оновлений стереоскопічний «Титанік» вийде на екрани навесні 2012 року. На проведення конвертації оригінального фільму буде потрібно близько року.
Джеймс Кемерон назвав дату виходу в прокат стереоскопічної версії фільму «Титанік»: картина вийде на екрани навесні 2012 року, коли світ відзначатиме сторіччя найвідомішої морської катастрофи, передає ТСН.
За його словами, на проведення конвертації оригінального фільму буде потрібно близько року. Раніше Кемерон стверджував, що тестові роботи вже було проведено, і отриманий результат задовольнив керівництво кіностудії FOX.
Режисер також повідомив, що планує випустити в прокат повну версію фільму «Аватар». Найімовірніше, це відбудеться восени 2010 року.
«Прокатники вважають, що вони недоотримали кілька сотень мільйонів через те, що були вимушені звільнити місце для «Аліси в країні чудес». Якщо їхній інтерес до картини збережеться після завершення літнього сезону, ми будемо готові перевипустити її», - сказав режисер.
У режисерську версію увійдуть епізоди, які з різних причин не потрапили в той варіант картини, який демонструвався раніше в кінотеатрах по всьому світу.
Нагадаємо, що «Аватар» став найбільш касовим фільмом в історії кіно. Його загальносвітові збори перевищили $2,6 мільярда. Попереднім рекордсменом був «Титанік» того ж Кемерона.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вікінг Показати IP 12 Березня 2010 20:37
Бабки рубить Камерон і його команда.
Влад Показати IP 12 Березня 2010 21:15
Да уж...Один фильмец про плывущую,по зареванным дамским щекам, вавилонскую башню(или тонущую вернее)еще куда-то вставить,как бы можно.Ну а эту аватарщину-тарабарщину,этот понос-официоз,битву дуболоба с дубомолом...это только для ракушек.Зх лучше пересмотреть Великим мастеров на старой пленке(Тарковского)...Класику всегда надо перечитывать иначе всем нам будет аватар.
seal Показати IP 12 Березня 2010 22:25
Класну заміну для Кейт Уинслет знайшли на фото. Посміхнуло. :-)
Evil Показати IP 15 Березня 2010 11:26
Сцена, коли Титанік йде під воду в 3D буде просто неперевершеною, я, мабуть, верещатиму від страху :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus