USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Переможниця «Євробачення» – вперше на «Бандерштаті»

7 Серпня 2016 21:50
Ніжність на додаток до чоловічої енергії музичної сцени: переможниця конкурсу «Євробачення» Джамала заспівала на сцені фестивалю «Бандерштат».

Виступила Джамала в етно-образі, вдягнувши українську вишиванку. Під час виступу над юрбою майоріли не лише українські прапори, а й кримськотатарський стяг. Джамала звернулася до бандерштатівців, сказавши, що вирішила додати трішечки ніжності до чоловічої енергії, якої сьогодні було так багато на сцені фестивалю. Попри те, що її пісні були значно спокійнішими, порівняно з гуртами, які сьогодні виходили на головну сцену «Бандерштату», бандерштатівці реагували на них не менш емоційно.

Сьогодні перед виступом співачка зауважила, що її музика повинна бути такою, щоб люди могли її чути та насолоджуватися, тож під час вибору фестивалю важливо, аби організатори забезпечили якісний звук. Співачка дозволяє робити собі те, що хоче, незважаючи на музичні напрямки, і не повинна бути одноманітною. Щодо повернення Криму до України, то вона хотіла б, аби пісня, завдяки якій здобула перемогу на «Євробаченні», призвела до цього. Відтак, під час виступу на «Бандерштаті» вона побажала всім «повернення додому».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
омг Показати IP 8 Серпня 2016 01:38
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus