USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Джамала на Бандерштаті-2016 зізналась, чого найбільше не любить

7 Серпня 2016 16:24
«Я жодної хвилини не вагалась, їхати мені на Бандерштат-2016 чи ні. Насправді в Україні музичних фестивалів такого масштабу надзвичайно мало. То чому ж я повинна відмовлятись?», - зізналась переможниця цьогорічного Євробачення Джамала, яка приїхала до Луцька у рамках фестивалю Бандерштат.

Про це та інше вона розповіла під час короткого бліц-інтерв’ю з журналістами перед власним саундчеком сьогодні, 7 серпня.

Чи змінились після перемоги на Євробачення критерії відбору місць для виступу, зокрема фестивалів?

- Критерії у мене одні – щоб на фестивалях було більше музики та гарних виконавців. А ще - щоб організатори дали можливість якісно виступити. Для мене головне звук. Якщо у організаторів є можливість мене запросити, але нема звуку, ну тоді, як то кажуть, «вибачте». Я не люблю жодних «але». Моя музика повинна бути такою, щоб люди могли її чути і насолоджуватись.
Джамала, Ваша стилістика змінюється від альбому до альбому. Що можна чекати нового від Вас надалі?

- Я щаслива, що можу дозволити собі робити те, що хочу, незважаючи на музичні напрямки. Усе залежить від настрою. Сьогодні це може бути фолк, завтра – джаз. Однак, зізнаюсь, я налаштована на кардинально новий альбом. Я ж не повинна бути завше одноманітною. Головне – це творити те, що відчуваєш.

Яким чином перемога на Євробаченні може вплинути на ситуацію в Криму?

- Дуже б хотілося, аби пісня привела до того, що Крим повернеться до України. Але я не знаю, як музика може вплинути на це. Хоча музика може змінити саму людину…
Чи запрошують Вас брати участь у перемовинах щодо Криму та політичної ситуації в країні загалом до Європейського Союзу?

- Я утримуюсь від політики, бо політика - зовсім інший шлях. Я не хочу відривати себе від музики, бо якщо я піду стежкою політика, я втрачу себе як музиканта.

Іноді люди закидають, мовляв, Джамала – це неформат Бандерштату…

- Не знаю, подивимось. Але, дивлячись у соцмережі, я розумію, що багато моїх шанувальників приїхали на Бандерштат-2016 саме для того, аби почути мене. Я розумію, що здебільшого на фестивалі лунає важка музика, але кожній музиці свій час і своя аудиторія. Я виступатиму на одній сцені з Тартаком, Гайдамаками. Нам нічого ділити, бо я їх поважаю, а вони, сподіваюсь, поважають мене.

Онлайн-трансляція третього дня Бандерштату - 2016
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
!!! Показати IP 7 Серпня 2016 16:36
Молодці! Це говорить за рівень і щира подяка ОРГАНІЗАТОРАМ!!!
ще не зовсім свідоми Показати IP 7 Серпня 2016 18:42
Згідний. Джамала - круто. Відверто, не думав, що вона приїде. Респект
Так Показати IP 8 Серпня 2016 10:30
Те, що Джамала самодостатня, талановита людина говорить відсутність коментарів під цим повідомленням. Досконале не потребує обговорення. Розумному зрозуміло, а телепню лячно, але для нього приїхала Савченко. Оце щось: вираз обличчя не збігається зі словами, бо мабуть бракує між ними зв'язку - інтелекту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus